Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2010-06-19 Grattis Victoria och Daniel!

Publicerad 2010-06-20 18:53:49 i Allmänt,

Huddingerevyn gratulerar det nygifta paret. Äntligen fick ni varann! Och vilken fantastisk bröllopsyra, inte bara i huvudstaden utan över hela Sverige. Fick även telefoner och SMS från Norge där det skålades i champagne och love was in the både hair and there.

Som revyare är det dock aaaaaningen trist.... För vad ska vi skriva om till nästa år nu?? Det före detta ogifta paret har ju varit med i Huddingerevyn två år i rad, men nu som de äntligen har fått varann är ju liksom sagan slut.....eller kanske inte? Kanske det är nu den börjar?? Häng med Huddingerevyn till nästa år, så kanske det även blir en Episod 3 för Kung-Fu-Kungen, Muskedundertränade Silva och Maddes växande flirt med slottsvakten....







Skål och fortsatt god sommar! Revy-SM i Eskilstuna närmar sig och vi är ett glatt gäng på 10 stk från Huddingerevyn som ska dit och heja på våra revytävlande vänner.

Hörs när det närmar sig!
Hilsen Eli Grönhaug
Huddingerevyn


Huddingerevyn på Toutube

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela