Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2013-08-08 To Revy-SM and step on it!

Publicerad 2013-08-08 08:57:55 i Allmänt,

Då har det äntligen blivit dags! Revy-SM är för revy-Sverige vad Roskilde är för musikentusiaster och Eurovisionsfestivalen är för....eh Carola. En chans att se och synas, för inte att tala om umgänge med Sveriges roligaste folk!

Just i detta ögonblicket pågår en pilgrimsfärd av revyföreningar från alla Sveriges hörn, och även Norge och Danmark (!), mot epicentrum Skövde, där årets tävling går av stapeln.

De tävlande är redan på plats, så Fredrik och Jocke åkte igår. Fredrik representerar Huddingerevyn i klassen Lokalt Nummer, där han framför text skriven av revymamma Ingrid Jonsson. Det verkade sitta som det skulle på repetition med orkestern igår, peppar peppar, bank i träskalle och fyra fingrar i näsan (yes, lite skrockfulla är vi allt) så det ska bli riktigt kul att se semifinalen i eftermiddag. Heja heja heja!!! Hoppas självklart vi går vidare till finalen på lördagkvällen, för då har vi chansen att ta hem det prestigetunga priset Liston - revys svar på Oscar, och dessutom titulera oss svenska mästare i revy!

Återkommer självklart med uppdateringar. Kommer lägga ut bilder och lägesrapporter på vår Facebook sida Huddingerevyns Face, så häng med på resan!

Här vinkar Jocke och Fredrik till fansen ;-)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela