Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2013-09-22 Kick off 2014!

Publicerad 2013-09-22 22:26:43 i Allmänt,

 
Då har vi sparkat igång revysäsong 2014. I torsdags hade vi Årsmöte med val av styrelse och nu i helgen har ensemble och regissör samlats för sin årliga kick off, med målet att spåna fram uppslag till nästa års föreställning.
 
I år checkade vi in på Hotel Revy till frukost kl 10. Sen blev det samling runt Stora Bordet med gott om pennor och färgstiftar för att illustrera, notera, diskutera, deklamera, improvisera och imponera. Många skratt blev det! Och nu har vi en bra grund att utgå ifrån. Bara att sätta sig vid skrivmaskinen då.....  
 
Efter en lång dags färd mot Middag, fortsatte vi kvällen med karaoke pä Stuvstakällan. Jocke, Jensa och Simon ägde stället och även Ingbritt och Ingrid var uppe och slickade på micken. 
 
Eva mottog beundrande serenader av en man som gick ner på knä och sjöng "I can't help falling in love with you" och efteråt skjutsade han hem henne på sin permobil.
 
För oss andra, avslutades lördagskvällen med kall öl i bastun med djuuuuupa diskussioner som sig hör och bör.
 
I morse var det upp och hoppa och på'n igen med sammanfatning av lördagen och praktiska detaljer för höstens cirklar. 
 
Baby 2014 - nu är vi på väg!
 
Med vänliga hälsningar
Eli Grönhaug
Huddingerevyn
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela