Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2012-12-26 God fortsättning!

Publicerad 2012-12-26 22:17:00 i Allmänt,

Hoppas ni alla njuter av lugna grytedopp, släkten med andedräkten och lagom mängder glögg.

Eftersom jag ligger lite efter i bloggandet (skärpning till 2013...) tänkte jag bara berätta vad Huddingerevyn gjorde söndagen 16 december. Nu är ni nyfnikna, va?

Jorrå serru, det hände sig vid den tiden att från Huddingerevyn utgick ett påbud att hela Stor-Stockholm skulle skrattskrivas. Detta var den första riktiga skrattskrivningen för säsongen och den hölls när Pukitis var landshövding i Revyn. Revyensemblen färdades till Stuvsta och Hotell Revy, ty det fanns icke rum för dem i aulan.

Mötet förutsatte dock att textförfattarna hade gjort sitt jobb och fött sina barn på varsin PC och lindat dem tryggt i A4-papper snyggt kopierade med stora bokstäver så det gick att läsa även för folk med glasögon. Så var tyvärr inte fallet, ty arbete, stress och snuva kan stoppa vilka textmirakler som helst och det såg därför ut att de stackars herdarna skulle förbli textlösa på kollationeringsdagen.

Då plötsligt uppenbarade sig en flitens glödlampa på himmelen och den sken över en etta på Reimersholme där en textförfattare satt och jobbade natt. Det var som en Herrens ängel invaderade hennes PC (kan ha varit ett virus också) och innan någon hann säga babbe så var öppningslåten i box.
Jisses om det vart jubel. Regissör’n var så hänryckt att han viftade sina palmblad och döpte hela föreställningen efter öppningslåten, som bar det något popiga namnet ”Årets hits”.

Och så blev det. Namnet på Huddingerevyns 18:e föreställning är alltså ”Årets hits”!
Ära vare Er i höjden och på slöjden kära publik, nu har ni något att se fram emot! 2013 års utgåva blir en hitparad av musikala såväl som verbala hits. Kanske droppar också vissa kändisar förbi. Den som kommer får se!

Hilsen Eli Grönhaug
Huddingerevyn

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela