Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2016-04-02 Rock show

Publicerad 2016-04-03 20:03:00 i Allmänt,

Oj vilken succé rockshowen blev!! Publiken stod upp och dansade med i twist och jenka och det blev allsång och riktig folkparksstämning. Applåderna ville ingen ända ta och efteråt fick vi otroligt mycket beröm. Kombinationen Stockholm Rockers, Rosa Körberg, Jea Portnoff och Huddingerevyn visade sig vara kärlek vid första rockriff! 
 
Allt blev extra spontant och äkta med uppriktig scenglädje eftersom dessa proffsmusiker tydligen inte är stora fans av att repetera. Endast två gånger hade vi kört igenom låtarna innan showen, så det var bara att kasta sig ut på scenen och improvisera på. Vår duktiga regissör Robert Pukitis dök som tur var upp och hjälpte oss med övergångar, placeringar med mera, tusen tack världens bästa Robert! Enligt publiken blev det en riktigt mysig krogshow-känsla. Så kul!
 
För oss glada amatörer var det kul att få jobba med proffsen, och inte minst var det supertrevligt backstage med goa tjejerna Jea och Rosa. Vem hade trodd att även proffsen är nervösa och har samma ångest för att tappa text etc som vi? Och vem hade trodd att även proffsen svär över lösögonfransar och mascara i ögat, samt duttar på mera smink vid varje möjlighet, precis som vi? 
 
Efteråt gick de flesta av oss och firade på Stuvstakällan. Där satt ett stort bord med världens skönaste och trevligaste Huddingerevysupporters som hade sett showen och applåderade då vi kom in. Fast vi fattade inte att det var oss de applåderade för, så vi såg nog rätt förvirrade ut. Förlåt! Vi har inte vant oss till livet som rockstjärnor än, tihi. 
 
Nedan några bilder, för flera gå in på vår Facebook-sida (Huddingerevyns Face).
 
Hilsen
Eli Grönhaug
Huddingerevyn














 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela