Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2012-09-30 Nu kickar vi igång säsong 2013! 153 dagar till premiär...

Publicerad 2012-09-30 16:47:00 i Allmänt,

Först, för den som inte har varit inne på vår hemsida www.huddingerevyn.se eller på vår facebooksida Huddingerevyns Face och undrar hur det gick för Huddingerevyn i Revy-SM så är svaret: Eva gjorde jättebra ifrån sig, men juryn valde en sång från en annan revygrupp. Grattis Katrineholmsrevyn och bättre lycka nästa gång Huddingerevyn! Nu som vi vet att det inte är farligt att tävla kommer vi (eh, eventuellt....) skicka in bidrag oftare.
 
När det är sagt kan jag berätta att vi nu har påbörjat den långa äventyrsresan mot Revy 2013. I onsdags (26/9) hade vi Årsmöte där vi gick igenom ekonomin och valde styrelse. Det mest spektakulära var att vår Kassör, Producent och Allt-i-Allo Roland Sernlind går av efter att ha varit med i revyn från början 1995. Nu vill han koncentrera sig på sin älskling istället, dvs en vacker dam som kräver mycket tid, ömhet och underhåll: en segelbåt på ungefär 453 fot (jag kan inget om båtar så det är möjligt att storleken är lite oprecist angett, dock är den stor och rätt sjunkfri, vad jag vet).
 
Vi är hursomhelst oerhört tacksamma för allt arbete Rolle har lagt ner för revyn under alla dessa år och han kommer bli saknad! Inte minst för sitt goda humör. Han får dock en mycket kompetent ersättare: Anna Sernlind (nä, inte fru, inte syrra, inte dotter utan svägerska). Anna har redan nu visat sig vara en idérik person med talang för att styra projekt, dessutom har hon storkoll på ekonomibiten också så det här blir bra. Välkommen Anna!
 
Under sensommaren och hösten har textförfattarna träffats några gånger för att spåna på uppslag och namn till revyn. Nästa helg, 6-7 oktober vill säga, har vi vår årliga kickoff där hela ensemblen + kamelpestare ursäkta kapellmästare låser in sig på vandrarhem långt ut i skogen och spånar och skriver och sjunger och har kul. Återkommer med rapport efter helgen!
 
Den här veckan sitter jag för mig själv och skriver på ett par idéer till nummer, dessutom ska jag fixa text till vår folder som måste bli klar helst för en månad sen.
 
Nu kör vi!!
Hilsen 
Eli Grönhaug
Huddingerevyn

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela