Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2012-08-05 Söndag och hemfärd

Publicerad 2012-08-05 13:40:00 i

Så var det lilla roliga slut! Nu sitter vi i bilen hem, mycket nöjda och glada efter en suveränt trevlig helg.

 

Det blev inget pris till Huddingerevyn tyvärr, konkurrensen var stenhård. Katrineholmsrevyn blev Svenska Mästare i sång i år och de var absolut värdiga vinnare. Roligt, originellt och skickligt framförd. Jättegrattis!! Vetlandarevyn hade också ett fantastiskt roligt sångnummer.

 

Eva gjorde stor succé med sin kaffeflicka och många kom fram till henne under minglet efteråt och berömde henne, så det känns riktigt roligt.

 

Stort grattis till alla vinnare! Och tusen tack till Föreningen Görsköj för ett jättebra arrangemang, vi har haft en fantastisk trevlig helg. Jag återkommer senare med bilder. 

 

Hilsen Eli Grønhaug Huddingerevyn

2012-08-04 Lördag

Publicerad 2012-08-04 15:31:04 i

Oj va tiden går fort när man har kul! Frukosten imorse kom till exempel väldigt plötsligt, dock satt det fint med mat efter en lång natts mingel. Premiären igår gick smärtfritt enligt Eva och salongen var full. Nu sitter vi i receptionen och väntar på att åka till själva SM-föreställningen så nu gäller det!! Eva är inte nervös, bara lite pirrig som hon säger, så allt är som det ska. Heja heja heja!!!

2012-08-03 Fredag

Publicerad 2012-08-03 12:52:00 i

Björnloka är en ganska högväxt, flerårig ört med lång och hårig stjälk. Inte minst är den giftig och om man trampar på den kan man bränna sig. Därför tillbringade Ingbritt natten på Karlskoga-akuten. Hela foten svullade upp med gigantiska blåsor. Hon blev blåst på efterfesten kan man säga, höhö. (om ni tycker det här skämtet var billigt borde ni se vår revy) Över till gårdagens genrep: Det gick bra för alla sa Eva, som verkade nöjd. Folk skrattade och det är ju oftast ett gott tecken. Premiärföreställningen för allmänheten är ikväll, men först blir det parad och invigning i eftermiddag. Återkommer med bilder! Nu blir det en liten siesta efter hårda shoppingryck i downtown.Tata! //Eli

2012-08-02 Revy-SM torsdag

Publicerad 2012-08-02 20:07:17 i

Nu är gänget på plats i Karlskoga! Efter lite skumpa serverad i kaffekoppar (man tager vad man haver) i baksätet från Huddinge till Karlskoga anlände vi just in time för lunch som var någon friterad fisk. Hann hälsa på revykompisar från bl.a. Halmstad, Falkenberg och Vetlanda innan vår kära Eva dök upp och lunchade med oss innan hon var tvungen att åka tillbaka till duschen. Man blir tydligen svettig av revyrepetitioner med stor orkester. Vi andra tog något läskande vid poolkanten på hotellet, ja grabbarna tog även en klunk av poolvattnet, sen blev det duschåpiffåmiddag. Just nu sitter vi mycket mätta och belåtna efter fantastisk kycklingfilé (vi har 2 kockar i ensemblen och maten är tydligen mycket mer än något man fyller magen med) på Harry's och tittar på OS i väntan på att genrepet ska bli klart så vi får lite sällskap. Eva har tydligen skarp konkurrens i sångkategorin så det ser ut att bli en riktig rysare. Heja heja!!! Återkommer imorgon när vi vet hur genrepspubliken tog emot vår kaffeflicka. Vi hörs! Hilsen Eli Grönhaug Huddingerevyn

2012-08-01 To Revy-SM i Karlskoga and step on it!!

Publicerad 2012-08-01 19:57:21 i Allmänt,

Som jag har berättat tidigare skal Huddingerevyn vara med blant Sveriges elit och tävla med proffsen i revy-SM i år. Vilken ära! 
 
Det är vår stjärna Eva Andrén som har blivit uttagen med sin sång "Något till kaffet" från förra årets föreställning "Scendrag och Lösnummer". 
 
Eva är redan på plats i Karlskoga för att repa med orkestern, nya regissören och övriga ensemblen. Nerver av stål som hon har, var hon inte alls nervös för att tävla med Sveriges bästa, dock var hon lite bekymrad över finallåten som alla tävlande måste lära sig till avslutningen. Hon frågade mig hur melodin gick för den hade hon aldrig hört förut. 
 
Imorgon bitti åker vi andra till Karlskoga för att i dagarna 3 mingla med likasinnade, gå på workshops, utbyta erfarenheter och inte minst HEJA PÅ EVA!!! Gissa om vi är laddade i år, ska bli så kul!
 
Ser fram emot att träffa alla andra revykompisar fra hela Sverige.
 
Jag kommer blogga från revy-SM och lägga upp bilder, so stay tuned!
 
Hilsen Eli Grönhaug
 
Här en bild på Eva i favoritrollen som kärringen Hulda (knästående. Till vänster ser vi Ingrid Jonsson som Hilda).
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela