Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2015-10-25 Nu är vi på G!

Publicerad 2015-10-25 14:23:00 i Allmänt,

Vi som liten, ideell förening har haft en spännande sommar och höst i väntan på Huddingepolitikernas beslut om skrotad nolltaxa. Det skulle drabba Huddingerevyn med extra kostnader om ca. 240.000 kroner per säsong. Det hade varit spiken i kistan för vår lilla, ideella förening, som redan kämpar hårt ekonomiskt. Många tror att vi håvar in stålar, men faktum är att föreningen överlever för att vi medlemmar går in med järnvilja och privata insatser för att det ska gå runt, både i form av ideellt arbete och personlig ekonomi. Folk tror att vi som står på scenen får betalt, men själv betalar jag tusenvis av kronor ur privat ficka varje år, i form av rekvisita, smink, kostym/peruk, resa till Revy-SM och annan sponsring. Jag ser det som att det kostar att ha en hobby, vill man t.ex. åka slalom på fritiden, kostar det också pengar. 
 
Vi är därför glada för att politikerna tog rätt beslut 7 oktober i år, så att vi kan fortsätta med vår hobby - nämligen att göra livet lite roligare för alla er fantastiska människor som kommer och tittar på oss varje år! Tusen tack för att ni finns och för allt ert stöd! 
 
Vi har nu påbörjat revyresan 2016, som kommer ha premiär lördagen 2 april 2016. Igår samlades vi i aulan och bestämde titel, tema och öppningslåt. Vi gick även igenom aktuella uppslag och spånade hejdlöst. Många skratt blev det, och Evas kanelbullar var försvinnande goda :-)
 
Här på bloggen kan du följa revyresan, och vi har även en sida på Facebook:
Huddingerevyns Face
 
Vi hörs!
Hilsen Eli
Huddingerevyn
 
PS Efteråt gick vi till ABF-huset, där våra musiker giggade på minifestivalen "Live in Scandinavia". I tribute-bandet Eddie Meduza Lever jublade vi till Åke Eriksson på trummor, Björn Melin på gitarr och sång och Fredrik Mattsson på sång. Ni är så bra, grabbar!
 
Snillen spekulerar...
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela