Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2014-10-05 Revysäsong 2015 förklaras nu för öppnad!

Publicerad 2014-10-05 19:59:00 i Allmänt,

Scenen för årets kick off blev Sillvik sommarhem i Norsborg, där vi samlades för att påbörja arbetet med revy 2015, som blir vår 20:e revy. Det ska vi fira!
 
Efter kaffe & kramar bänkade vi oss runt det stora bordet i vardagsrummet. Papper och pennor till alla och sen var det bara att börja gå igenom uppslag och musik. Även förslag till scenografi gicks igenom, och blir det som vi tänkte (ja, vi och vi, det var väl mest Robert och Ingrid som tänkte) kommer jubileet få en vacker och effektfull inramning. Vi bestämde namn på föreställningen också, samt öppnings- och finalmusik, så nu är det bara att skriva på.
 
Sillvik, ja. Där har vi ju varit förr. Det är där det berömde Sillvikspöket bor, som vid midnattstid brukar börja slamra i dörrar och yla i mörkret utanför fönstren för att vi ska fukta vuxenblöjan. I år var det dock tyst! Inget spöke tog sig besväret att fråga vart vi hade köpt vår tröja, minsann. Neherå. Antingen blev hen förnärmad förra gången, då vi skrek av skratt istället för av rädsla, eller så var det för att vi inte fick vistas på andra våningen i år, och därav inte störde spökets skönhetssömn.
 
Så till årets ensemble, som enligt regissören är starkaste ensemblen ever! Låt oss först presentera ett helt nytt och fräscht fejs - Amanda Påhlsson! Trots sin unga ålder har hon bred scenvana och sjunger som värsta idolfinalisten.
 
Vidare är vi mycket glada för att få tillbaka Thomas Kompare! Ni som såg revyn i 2010 kommer ihåg honom som tyska flygplanskommandörskaptenen Röda Baronen och som förbundskapten Bellman. De senaste åren har han setts på Knivstarevyns scen. Han har dessutom gjort bejublade one man showen "Välkomna till Helvetet!". Slå upp den på youtube, så får ni se.
 
Även Fredrik Mattsson kommer tillbaka i år, efter ett års uppehåll. Ska bli skönt att få tillbaka våran Elvis!
 
Övriga i ensemblen är samma glada ansikten som tidigare:
 
Eva Andrén
 
Ingrid Jonsson
 
Jocke Norberg
 
Eli Grönhaug
 
Gorillis och flickvännen Gorulla
 
Regissör Robert Pukitis
 
Producent Anna Sernlind var med och såg till så att vi inte svälte ihjäl. Oj va mycket gott hon serverade! Hon var även med och spånade samt stod för musik-quizen, där det blev mycket tydligt vad vi har för olika musiksmaker.
 
Hennes son, Vice-ordförande i styrelsen och Garderobgeneral Lukas Sernlind gjorde också en kraftfull insats. Kraften är nämligen stark i hans familj och enligt honom borde vi ha Star Wars-tema varje år. Han kommer ha en mycket viktig roll i årets föreställning, då han blir vår inspicient och klippa bakom scenen.
 
 
Tack alla som var med och gjorde helgen speciell och till er i publiken - i år får ni absolut inte missa revyn! Den kommer bli något alldeles extra. Vi hörs! Hilsen Eli Grönhaug Huddingerevyn

2014-10-04 Kickoff 2015!

Publicerad 2014-10-04 10:56:00 i Allmänt,

Nu är revyfamiljen samlad för att påbörja skrivandet av 20-jubileerevyn år 2015! Ska bli riktigt kul i år, med ett nytt och fräscht ansikte på scen (prrrrrrrrrrresenteras inom kort) och ett kärt återkommande. Här är vårt hem för helgen: Sillvik sommarhem.
 


Mys vid brasan
 

Eva hade bakat en stor korg kanelbullar. Lite socker och kanel är bra för kreativiteten!



 
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela