Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2016-03-29 Rock-rep

Publicerad 2016-03-30 07:27:18 i Allmänt,

Nu repas det inför Rock-showen på lördag 2/4 kl 19 i Huddinge Aula. Entré 100 kr. Du har väl bokat biljett? Om inte - maila beställningen till [email protected]

Har du missat vad det här handlar om? Detta är ett unikt samarbete mellan Stockholm Rockers och Huddingerevyn och det blir en förryckande rockhistoria från då rocken kom till Sverige. Från Rock-Olga till Eddie Meduza, helt enkelt!

På scenen ser vi Stockholm Rockers med Rosa Körberg, Jea Portnoff och Fredrik Mattsson, samt Jocke, Ingrid och Eli från Huddingerevyn. 

Välkomna!





2016-03-07 Novemberföreställning och rockkonsert i april

Publicerad 2016-03-07 22:10:03 i Allmänt,

Det svänger i revyvärlden!
 
Som ni säkert fått med er har vi alltså flyttat årets Huddingerevy från vår till höst och beräknad premiär blir 29 oktober med föreställningar i november. Det var flera orsakar till detta. Som liten och ideell förening är det tungt att tävla mot det breda kulturutbudet som finns inne i Stockholm. För att överleva måste vi helt enkelt tänka om och testa nya vägar för att dra publik.
 
Vidare hade vi en opererad höft och en flitig student i gruppen, och för att kunna stilla med frisk & fräck ensemble passade det bättre med en höstuppsättning. När vi går in i det mörka höstrusket är det alltså ingen grund till att bada i höstdepression och ingefärshots – håll ut, för vi kommer med skrattmedicin!
 
Eftersom vi ursprungligen skulle haft premiär 2 april och alla därför hade avsatt den dagen till gemensamma kulturaktiviteter, kom Åke Vår Briljanta Trummis Eriksson på att det var på sin rockande plats att sätta upp en rockshow, så sagt och gjort! 2 april kl 19 i aulan får du alltså uppleva en liten bit svensk rockhistoria med musik från Rock-Olga till Eddie Meduza. Ta med dig de lurviga och sväng dem i bänkraderna! Entré kr 100:- mer information om biljettsläpp kommer på vår Facebooksida (Huddingerevyns Face) inom kort.
 
Ja, för att uppsummera då: Revypremiär 29/10, Rockkonsert 2/4. Välkomna!
 
Hilsen 
Eli Grönhaug
Huddingerevyn
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela