Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2011-09-28 Årsmöte 2011

Publicerad 2011-09-28 21:46:51 i Allmänt,

Nyss hemkommen från Årsmötet i Huddingerevyn 2011. Lite sjukdom, lite resor och lite jobb på annat håll gjorde att vi inte var så många, men desto mera rabarberpaj på alla. Och jobbet gikk snabbt!
-
Ekonomisk berättelse, verksamhetsberättelse (som enligt kapellmästarn borde stavas vÄrksamhetsberättelse med tanke på årets resultat), val och omval av styrelseordförande och 3 ledamöter är nu klubbat & klart. Bara att tuta & köra!
-
Så från och med nästa vecka kör vi igång höstens spåneriverkstad på torsdagar fram till jul.
Och det första vi ska spåna fram är revyns namn. Vi trodde vi hade det klart efter kickoff-helgen, men tid finns att hitta nåt mer fyndigt och catchy. Oh yeah!
-
Här ett litet fotografi av oss som tittade förbi:
Hörs lite då och då framöver! Och den som har tips till revynamn och idéer är mer än välkommen att lägga det i en kommentar här nedan. Tack på förhand :)
-
PS - Christer jobbar med att bygga om hemsidan så just nu fungerar den inte, men ge inte upp! Den kommer i ny och förbättrat tappning inom kort.
-
Mvh Eli Grönhaug
Huddingerevyn

2011-09-05 Kick Off Revy 2011

Publicerad 2011-09-05 21:45:34 i Allmänt,

Nu är första fröet för Revy 2012 sått! Premiären är satt till 3 mars - ungefär samtidig som Victorias nedkomst. (Lägg dock märke till att det går 2 månader snabbare att  producera revy än barn.)
-
I helgen, dvs 3-4 september, åkte Huddingerevyns ensemble med Regissör, kapellmästare og 2 förstklassiga köksslavar till Åkers Styckebruks svar på Big Brother-huset: Skäggesta Vandrarhem, där vi låste in oss.
-
Under intensa timmar sjöng vi, improviserade, spånade revy, blev trötta, tog en Gammal Dansk, fick tillbaka energin, spånade vidare, åt middag, sjöng med kapellmästaren, tog en Gammal Dansk, såg revy-DVD'er från andra revyer runt i Sverige, läste ett par nummer, spånade vidare, tog fram karaoken, sov (i alla fall några timmar) och då helgen var över hade vi skapat det här:
Hehe närå, skoja bara. Kvällen innan satt nämligen Ingrid, Jag & Grabbarna på O'Learys och medan grabbarna skrek i förtvivlan över Zlatans brist på lyckad, ungarsk målvaktsattack, skrev Ingrid och jag revy på närmsta servett. Man tager vad man haver. I revy är det viktigt att ALLTID ha penna och papper nära till hands, man vet aldrig när inspirationen infinner sig.
Här nedan däremot, är resultatet av vårt spåneri - Ingrid med DenHeliga Skriften. Häri finns förslag till revybabyns namn, öppningslåt, kanske finallåt och oändliga krusseduller med sketchförslag, vitser, ritningar, klotter och one-liners. Kort sagt: Här är humor på rulle!
Helgen i bilder:
F.v. Ingbritt och Cattis var redan där och tog emot oss när vi kom. Producent Rolle såg, tillsammans med The Famous Barman Pelle, till att ingen gick hungrig. Pelle, blyg som han är, höll sig lite i bakgrunden. Han gömde sig bakom soffan där han försökte fixa tv'n, som tydligen inte gick att stänga av. Hade fastnat på en kanal som viste nåt friidrottsevenemang i Sydkorea eller vad det var. Ointeressant eller hur, vi skulle ju skriva revy.
Eh...hm... SKRIVA....inte läsa.
Improvisationsövningar för att komma igång efter den suverent goda lunchen som alla åt alldeles för mycket utav. Så satte sig kapellmästare Lasse bakom tangenterna och vi sjöng potensiella öppningslåtar och annat smått o gott som kan användas i revysammanhang.
T.v.:Grillat är godast! Snart middag. Kocke-Jocke och Bosse fixar.
Mitten: Vårt lilla hus i skogen.
T.h: Tårta till dessert. Regissörn (nästan utanför bild), Christer, Fredrik, Jocke, Bosse och Rolle.
Cattis försökte hindra Christer i att sjunga "När vindarna viskar mitt namn" för tjugotredje gången på karaoke. Så kom Fredrik plötsligt slepandes på ett papper han hade ritat med massa cirklar med bokstäver i. Han tände stearinljus och insisterade på att alla skulle vara med på en seanse spiritism. Stora frågor blev ställda, men det enda andarna besvarade var Christers "hur länge ska vi hålla på med den här skiten". Då kom svaret fort och kort: "BU".
T.v: Storstädning av hela kåken dagen efter, här är jag med dammsugarn från Queen-videon "I want to break free".
Mitten: Time to say goodbye.
T.h: Teaterapan Gorillis var mycket nöjd med helgen.
-
Nu ska vi bara skriva några texter, repetera ett par danssteg, lite kläder på det åsså VIPS är det premiär.
Vi hörs framöver!
Hilsen Eli Grönhaug
Huddingerevyn

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela