Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2017-03-14 Invigningsfest i Huddinge Kulturhus

Publicerad 2017-03-14 08:20:00 i Allmänt,

Huddinge Kulturhus (Gamla Folkes) bjuder in till invigningsfest på lördag 18/3! Kl. 13:30 - 18:00 får kommunens olika föreningar presentera sig. Förutom oss får ni bland annat se Ulf Anderssons Trio, DefiXions och Feed the Habit Band.

 
Kom förbi vetja!
 
Hilsen Eli
Huddingerevyn

 
 

2017-03-12 Det skrivas och skapas...

Publicerad 2017-03-12 18:24:00 i Allmänt,

Nu börjar sing-along-föreställningen ta form! Vi har strukit, bytt ut och korrigerat vissa låtar och förra helgen improviserade vi oss igenom hela sagan, under kreativ ledning av Regissör Robert och hans Lena. Länge sen vi har skrattat så mycket!

 
Den här helgen försökte vi renskriva manuset och jobba vidare med det. Nedan lite bilder. 
 
Ja här börjar alltså första akten
Come on and dance
Oj vad vi tänker
Eva kan alla sagor
Jocke och Eli hittar på
 

2017-03-07 Nästa event: Sing-along-föreställning där publiken får sjunga med!

Publicerad 2017-03-07 15:53:00 i Allmänt,

Efter 20 år med traditionell revy blir vi sugna på att testa något nytt. Vi är fortfarande samma sprudlande gäng med samma kreativa vilja och berättarglädje. Nu har vi dessutom fått ett kanonsamarbete med kvalitetsorkestern Stockholm Rockers, så hur kombinera humor och musik på ett nytt och roligt sätt? 
 
Om det är något jag som norska har lärt mig om svenskar är det att här i landet älskar man att sjunga! Det är allsång på Skansen & Gränsen & LottapåLiseberg, det ska sjungas på kräftskiva, midsommarafton, Valborg, jul och Stuvstakällan en suddig lördagskväll. Så varför inte hos oss?
 
Nu har vi därför dragit igång improvisationshelger för att leka fram vårt nästa skötebarn – Det var en gång... med sing-along! På vårt alldeles säregna sätt förvandlar vi en traditionell saga till en otraditionell musikal där publiken utgör en stor del av ensemblen och inviteras in i sånger vi alla känner igen. Låter det bra?
 
Sagan utspelar sig 22:e och 23:e april i Huddinge Kulturhus, håll tillgodo! Så ses vi snart i en musikalisk sagovärld nära dig.
 
Mer information kommer!
Hilsen 
Eli, Huddingerevyn

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela