Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2009-10-29 Affisch, check!

Publicerad 2009-10-29 20:36:59 i Allmänt,

Då var, som ni kanske såg på hemsidan, affischen klar. Ser att Christer har ändrat ursprungsfärgerna så att nu även färgblinda kan läsa (jag tror faktiskt även Stevie Wonder kan läsa affischen med dessa färger)(Men han förstår inte svensk, förstås)(Jo, om han hade tolk, så).

Vi har även lagt ut porträttfoton på ensemblen. Konstaterar dock att det enda normala med bilderna är att ingen ser normal ut. Men det er bra! Nu kanske en ny publik kommer och tittar för att de tycker synd om oss. Eller för att beskåda The Monsters of Huddingerevyn. Gå in och titta vetja! Happy Halloween..... Moahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Hilsen Eli the Eliphantwoman

2009-10-28 Styrelsemöte 26/10

Publicerad 2009-10-28 20:58:29 i Allmänt,

Styrelsen hade samanträde hemma hos kapellmästaren i måndags. Han passade på att lasta ned musik jag tog med till finallåten och han hade dessutom gjort arr och cd på öppningslåten så vi har att öva till. Börja dansa, jippi... Chassé chassé paddeboré ajaj katastrofé.

Som alltid på våra styrelsemöten bjuder värden/värdinnan på middag, och Hedbergs köttgryta och hembakade Banankaka Special blir det tufft att toppa. Supergodt!

Sen var vi superproduktiva och diskuterade nästa års revy och uppkommande events. Mer om det senare.

Nu närmast ska vi i marknadsföringsgruppen ha möte igen nästa måndag. Möten, möten, möten. Jag vill ju egentligen bara stå lite på scen... Memo to self: bli berömd, skaffa assistenter.

C ya'

Hilsen Eli

2009-10-24 Några foton till

Publicerad 2009-10-24 14:30:34 i Allmänt,


Kärringarna Hilda & Hulda, alias Ingrid & Eva.


Intensiv Inspiration

 

 
Intensiv Inlevelse


Bosse, Jocke, Thomas/Tomas och Ingrid klara för fotosession.



Pinglan Eva också känd som prinsessan Madeleine


Det glamorösa artistlivet. Fotosessioner i många långa trånga korridorer bland plastblommor, gamla kaffekoppar och en och annan moppkvast.

2009-10-22 Fotografering och plussminus en

Publicerad 2009-10-23 00:02:58 i Allmänt,

Idag fick vi pluss en och minus en annan i ensemblen. Först fick vi beskedet att våran Jane tyvärr hoppar av revyn. Tack för din insats som bla. Silvia förra året, Jane! Och Soooolittalittasoooolittalej - en text jag ärlig talat aldrig hade trott skulle funka hos oss, tack för att du orkade! 

Så kom Regissör'n med nytilskottet - gycklaren Thomas (är han en Thomas eller en Tomas? Vi återkommer. Han har säkert ett efternamn också.).

Så här ser han ut i alla fall:
   
En glad gutt - välkommen Thomas/Tomas! Till höger: Ing-Britt var som vanligt aningen stressad, men hann hälsa mellan läppstiftsgegga och mascarapåkastning. 

Nio på scen och för första gången i den här revyns historia fler killar än tjejer, eller...? Då trollade Fredrik fram en kusin från Finland på sång, gitarr & sauna, så balansen är återskapad och vi kör favoritformationen 5-5 i ett offensivt lustspel. Kusinportrett Kommer. Kanske även Kusinen har ett namn.

Snart dags för fotografering och ombyte. Nedan diskuterar Robert och Christer affischen och Bosse fixar Jockes fluga.
(Kuriosa: Affischen är tryckt i färger som garanterar färgblindfria salonger, då ingen genuint färgblind person med respekt för sin färgblindhet kan läsa texten.)


         
Glitter & Glamour    Glitter & John Wayne     Glitter & .....Gary Glitter...? 



Glitter & Glamour. Jeg hade i alla fall glimten i ögat.... (ställ om till red eye reduction - kom ihåg)

Så redovisade vi våra idéer från spåningshelgen för regissör'n, sjöng igenom öppningslåten og läste en superrolig sketch Ingrid hade skrivit. Bosse skrattade så han blev alldeles röd i fejset och regissör'n gnuggade sina händer... Bra! (Tur NÅGON skriver...)



Vi smakade även på finallåten, eller dvs. första utkast. Får se hur många versioner jag hinner göra innan premiären...

Där ser man. Nästan 12 minuter skrivet material, bara  lite över 1 timme och 48 minuter kvar.... Snart dags att sprätta champagnen (OBS! Sarkasm).

Nästa träff är 5/11, men jag kan inte komma då (ska på en liten lyxresa till Paris, mais oui, brie!) så vad som händer då vet bara de som går dit. Jag skriver förmodligen något ändå, lägger opp lite flera bilder samt rapport från styrelsemötet vi har nu på måndag 26/10.

Nå tar jeg kvelden, må jo sove litt innimellom også.
Godnatt!
Hilsen Eli

 




2009-10-15 1 timme och 54 minuter kvar...

Publicerad 2009-10-15 22:05:34 i Allmänt,

Wow hållihatten nu händer det grejor minsann. Fick precis besked från Ingrid att hon har skrivit öppningslåten. Bara 1 timme och 54 minuter kvar att skriva på hela föreställningen med andra ord....yeeeah.....

Till publiken: Ingen grund till panik! Detta betyder bara att allt material kommer vara RYKANDE FÄRSKT när vi äntligen får ut pennan.

Dessutom har Christer gjort affisch. Nu saknas bara et tjusigt foto på ensemblen och det fixar vi nästa torsdag 22/10, no problem, no botox.

Så får vi se vad helgen bringer av textmässiga överraskningar....

Vi hörs!
Hilsen Eli

2009-10-11 Produktiv helg?

Publicerad 2009-10-11 21:02:14 i Allmänt,

Nja, kanske inte så jätteproduktiv, men mellan varven har finallåten börjat forma sig. Tror jag. Rätt så trallvänlig tralala, men lite svårt att skriva finalen när man inte har en susning om vad själva revyn kommer innehålla. Kan nog bli tvungen att ändra texten efter hand.

Vi är ute lite tidigare i år än vanligt, men kanske vi är för tidiga? Varken Ingrid, Eva eller jag har sett ljuset och fått den stora inspirationen än så länge, så just nu är föreställningen ungefär tre minuter lång. Nu fattas bara 1 timme och 57 minuter, hahaha.....haha.. (hade den här bloggen haft ljud hade ni förmodligen hört en nervös och aningen hysterisk underton i det skrattet).

Jaja, tur det är länge till 5. mars...

Vi hörs!
Hilsen Nagelbitande Eli

2009-10-09 Spåning & förråd

Publicerad 2009-10-09 18:12:18 i Allmänt,

Nu är våra torsdagscirklar igång! Igår möttes ensemblen på ABF i Huddinge och spånade vidare på 15-årsjubileumsrevyn. Våran regissör var inte där, men han kommer 22/10 och då med ett nytt scenmedlem som vi alla ser fram emot att träffa. Enligt Robban (altså regissör'n) är han en gycklare (!) och borde passa bra in i gruppen.

Då blir vi isåfall 5 killar och 5 tjejer - en perfekt mix! Det var precis så det var för 2 år sedan i Bag In Box, som är min favorit bland de uppsättningar jag själv har medverkat i. Förra året var det bara 3 killar (men vilka killar sen!).

Aaanyway. Vi bestämde att vi ska fotas till hemsidan och affischen torsdag 22/10, så vi åkte till förrådet för att plocka på oss lite grejer.

 

Jocke var osäker på om hatten passade, så Ingrid ilade till för att hjälpa.


 

 Eva försökte hitta killarnas glittriga flugor. Bosse önskade han hade hår.


    
Enligt Jocke är cowboyhattar in i år. Till höger: Jackson 105 flashback.



 

Till vänster: Lite skor och kärringarnas skidor. Till höger: Tummen upp för Bravida!

Bara som ett bittelitet apropos till slut: såg precis "Styrelsen" på YouTube. Har bara hört talas om det numret eftersom jag inte var med i revyn då, men fan bra!!

C ya,
Hilsen Eli
 

2009-10-07 Mycke' Marknadsföring

Publicerad 2009-10-07 22:49:54 i Allmänt,

Då var första möte med Nya Marknadsföringsgruppen avklarat. Vi diskuterade målgrupper, events, foto, affisch, media, kanaler, tidsplan, deadlines och you name it. Den stora konklusionen var att i år ska vi vara ute i GOD TID (nähä...).

Nu som vi har döpt den lilla raringen, ska den fotas också. Christer har redan lämnat förslag till affischbild, och på spåningsmötet imorgon få vi se vilka andra idéer som dyker upp.

Som en stor filosof en gång sa: Syns man så ÄR man! (Carolina Gynning tror jag det var). Og i år ska vi synas så in i h........uddinge. Själv exponerar jag mig på YouTube nu för tiden tillsammans med min kära revyfamilj.

Och vilka minnen det framkallar... Silvertejpen från 2007 - det numret hade jag förträngt. Shit. Nu kommer jag ha mardrömmar om den fullständigt ogenomförbara koreografin där man aldrig lyckades koordinera kroppsdelarna så att silvertejpsremsan gick upp när rätt fot gick framför och den andra liksom skulle böja sig elegant bak och så skulle man sjunga också. Helst i takt. Ofta fick man sin egen (eller grannens) piska rakt i ansiktet. Och när folk sjöng solo hade man ingen koreografi alls och skulle bara stå bakom och "vara kreativ". Jag använde ofta den tiden på att slita loss silvertejp som hade fastnat i håret eller ögonen.

Men kvällens tema var altså marknadsföring. Har du tips på hur vi kan nå ut till en större publik får du gärna maila mig på eli.gronhaug(@)huddingerevyn.se

Imorgon torsdag har ensemblen spåningsmöte. Mer om det senare.

Vi hörs!
Hilsen Eli

2009-10-04 Nu är vi på YouTube!

Publicerad 2009-10-04 22:17:09 i Allmänt,

Ville bara berätta det. Christer har lagt ut lite klipp från Bag in Box 2008, så sök på Huddingerevyn och svusj, där är vi!

Idol nästa. Närå skoja bara. Kändisdjungeln menade jag såklart.

Hilsen Eli

2009-10-03 Huddingerevyn - nu på Fejjan

Publicerad 2009-10-04 00:04:06 i Allmänt,

Ja, då var det klart! Huddingerevyn finns nu på Facebook. Du är jättevälkommen att bli vår vän!

Själv sitter jag och försöker göra en riktig marknadsplan. Vi har möte i marknadsföringsgruppen nu på onsdag och då ska planen presenteras och utväcklas.

Sen träffas vi på ABF på torsdag för att spåna & skriva & fixa & trixa med Handsprit och Skrattsalva.

Vi hörs!
Hilsen Eli

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela