Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2016-10-23

Publicerad 2016-10-26 17:51:07 i Allmänt,

Lite bilder från helgens rep

Vi repade i Källbrinkskolan inför en vild publik
Vi anade ugglor i mossen
Jocke & Fredde in action
Eva och Stockholm Rockers
Det går bra nu!

2016-10-23 Musikerhelg

Publicerad 2016-10-26 17:24:39 i Allmänt,

I helgen var Kvalitetsorkestern Stockholm Rockers på plats. Så kul att få live musik till våra låtar! Framför allt var vi nyfikna på hur öppningslåten skulle låta live, då det är en riktig synt-dänga från 80-talet, som nu ska framföras på gitarr och bas. Men det låt bra!

Årets föreställning är ett samarbete med Stockholm Rockers och kommer innehålla mer musik än vanligt. Massa härlig rock och annat blir det, så buckle up!

2016-10-16 Replokal, någon?

Publicerad 2016-10-16 10:25:00 i Allmänt,

Eftersom beslutet att köra revy i november gjordes lite sent, saknar vi replokal vissa datum. I dag, till exempel. Så nu pluggar jag texter, sjunger och spelar upp monologer med köksfläkten som entusiastisk publik. När jag behöver visslande applåder är det bara att trycka på knappen.
 
I går kom Kapellmästar-Björn Melin & the Rockin' Gitarr tillbaka och vi sjöng igenom alla låtarna. Han är rolig den där Björn. Förutom att ha födelsedag varje dag, levererar han one-liners i sprutande tempo och gav oss helt spontant flera vitser som vi skrev in i manus direkt. Gracias amigo! I dag repar han med resten av Stockholm Rockers. Svänger, det gör det!
 
Vår producent Anna var förbi i går också. Hon skulle hämta affischer att hänga upp i Huddinge centrum samt stämma av läget lite. Hon berättade att så här många förhandsbokningar har vi aldrig tidigare haft med så många veckor kvar till premiär. Jätteroligt!
 
Har ni förresten varit inne på vår hemsida huddingerevyn.se på sistone? Vi har fått hjälp utav proffset Amund, som är jättesnäll och fixar med den. Att han är min landsman är ju extra kul. Tusen takk for hjelpen, Amund!
 
Hilsen Eli,
Stolt nordmann

2016-10-09 Fyra veckor till premiär

Publicerad 2016-10-10 19:22:22 i Allmänt,

Det repas för fullt i aulan inför rockrevyn Tillbaka till Nutiden. Förra helgen fick vi hjälp utav vår eminenta regissör Robert Pukitis och den här helgen var vi i förrådet och plockade med oss rekvisita och diverse kläder. Dessutom kom vår kapellmästare Björn Melin förbi med gitarren och gick igenom de musikaliska bitarna. Vad ni får se i föreställningen i år får ni en liten smakbit på i bilderna nedan.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela