Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2012-03-28 Mingelbilder från finalfesten

Publicerad 2012-03-28 21:55:37 i Allmänt,

Finalpunch!
Ingrid kramar om vår alltid lika sprudlande koreograf Lina.
Arbetet med att montera ner scenen började strax publiken lämnade salongen.
I bakgrunden ser vi ljusdesigner Kenneth och Spotmaster Robin och framför
poserar 2/3 Orkester vid trummorna.
Master of Sounds Mister Roland lägger en kabel bredvid konfettihögen.
Bakom ser vi Lightmaster Thomas.
Så här tjusiga är Kärringarna egentligen! Huddingerevyns Gran Ladies Ingrid och Eva.
Fint folk på besök! Jocke och Cattis familj. Pappa Bertil har stått många år
på Huddingerevyns scen.
Jensa kom rätt tidigt i feststämning. Även Kapellmästaren tog sig en starköl. Ojoj.
Världens absolut bästa Sugarkicks delade ut rosor till alla! Med personliga hälsningar.
På Bosses stod det t.ex. "Tack för din villkorslösa kärlek, Pappa!"
Haha, det är humor. För hans roll som Kungen som inte ville kännas vid sina oäkta barn...
Fredrik fick även en ny mopp! Eftersom The Sugarkicks klippte sönder den andra.
Johan och Lukas kom plötsligt fram till mig och släpade med mig in i garderoben för att visa hur trevligt det är där. Hur kan jag ha missat det??
Sen kom Tomten och hans Assistent med gåvor! Fredriks huvud på ett fat (hehe kvällens läskigaste foto. Wattahell happened there??)
Anyway, det var dags för Regissörens och Koreografens avskedstal och iklädd något från varje nummer regisserade de oss i ett riktigt surdegssockerkicksbak. Alla bidrog med var sin ingrediens - ett mycket populärt inslag! Jag filmade faktiskt hela eventet, men det ble alldeles för långt och tungt för att lägga upp här. Det skrattades en hel del i alla fall!
Sen fortsatte festen:
Pelle the Famous Barman var mycket glad för underhållningen.
När baren var tom blev det som vanligt mingel, hångel, sång och nakendans och dagen efter mådde vi som fisken som i en månad har levd i Evas kärringstrumpor:
Söndagen städade vi hela dagen. All rekvisita, alla kläder och grejer plockades ihop och kördes tillbaka till revyförrådet. Där får det ligga och vila...
Även vi tar en paus från revyandet. Nästa grej nu blir att boka in oss på revy-SM i augusti, även om vi inte kommer med för att tävla.
Jag hör av mig när jag har något att höra av mig med!
Tills dess njut av våren och sommartiden!
Stor klem och tack för i år,
Hilsen Eli Grönhaug
Huddingerevyn

2012-03-26 Tusen tack underbara publik!!

Publicerad 2012-03-26 22:45:03 i Allmänt,

Det blev en finalföreställning som hette duga. Publikrekord, filminspelning och alla som var där visste att det var sista gången. Precis innan showtime kl 17 stod vi i kulisserna och njöt av det enorma sorlet från salongen. Vi gillar när det låter!! Direkt danstjejerna kom in med musikerna drog applåderna igång (det värmer, ska ni veta!) och det var bara att köra på. Kameran glömde vi bort.

Och som förväntat blev det finalbus. Redan innan föreställningen, faktiskt! Vi teaterfolk är ju lite skrockfulla och har våra rutiner och ritual som måste genomföras för att det ska gå bra (bland annat att säga många fula ord i samband med ögonfranspåsättningen). Vi sjunger upp till ett visst antal låtar i en viss ordning, ramsar upp Bibbis Pippi Petter och schjuu schööna schööterskor och sen måste Ingbritt säga något som involverar en obskön aktivitet med ett av våra kära husdjur som vi äter till jul och efteråt står vi i en stor ring och sparkar varann i baken medan vi ger varann massage, något som senaste åren har utväcklat sig till rena rama spa-upplevelsen.

Fredrik måste skura scenen. Men finaldagen till ära hade danstjejerna klippt av moppen så att det inte gick! Nobody messes with The Sugarkicks, moahahahaahaha.....

I öppningsmonologen kastade Ingrid ut chokladpraliner i publiken, i Surdegshotellet hade Eva blötat degen så den var alldeles geggig då Jocke och Fredrik skulle kladda med den, i Kungahuset inleddes slow-motion-scenen i dubbelt så slow motion som vanligt och själv hade jag inte tänkt busa egentligen.

Så då jag som Barbra Streisand vänder mig om på scenen och ser en lång, slemmig köttslamsa hänga ut av Elvis mun blev jag ju lite överraskad. Från byxarna drog han fram världens största sandwich som han gumlade på mellan sångstroferna och jag kom fullständigt av mig. Oj va tyst det blev, tänkte jag, nu borde någon säga nåt och då jag såg hur Fredrik och Ingbritt stirrade på mig med växande panik i ögonen forstod jag ju att det var jag. Jag hade ingen aning om vart vi var i manus så jag fick ju fråga wazzup, vad händer, you gonna finish that sandwich or what? och sen kom jag plötsligt ihåg sticket för att gå vidare. PHU! men vårt efterföljande rockbattle blev en kamp för födan, Barbra var tydligen hungrig. Ska bli intressant att se den filmen...

I finalnumret blev det ett konfettiregn som Huddinge Aula aldrig har sett maken till. I tillägg till att Jocke, Fredrik, Cattis, Bosse och Ingbritt hade med var sin handfull gånger två, kom inspicient Jensa in med en hel bunke som han kastade upp bakom oss. Blev ju lite att städa upp dagen efter... men sweet Lord, nu vet jag hur det känns att stå på scenen i rampljuset och sjunga medan konfettin dalar ner och publiken jublar. Känner mig klar för Melodifestivalen!

Sedan blev det middag med diverse tal. Återkommer med mingelbilder på onsdag.
Tills dess får ni njuta vårsolen och sommartiden!

Hilsen Eli Grönhaug
Huddingerevyn

2012-03-23 WOOOOOW!!!!!!

Publicerad 2012-03-23 22:38:14 i Allmänt,

Vilken kanonpublik vi hade ikväll!!! Tusen tack ska ni ha!!! Och vilken dunderföreställning det blev, superkul!!! En sån kväll är det lätt att det slinker in en liten extrareplik här och några extra skratt där bara för att vi inte kan hålla oss, vi gillar ju er!!!

Det enda som känns trist nu är att det blev en ändring i absolut sista sekunden angående filmningen så denna magiska afton tyvärr inte dokumenterades.

Nu blir det filmning imorgon istället, dvs på finalen vilket är oroväckande av två skäl. För det första: På finalen brukar vi ju busa lite internt på scenen, vilket ibland kan ändra ett nummer i större eller mindre grad. Så nu gäller det att buset inte fastnar så alltför hårt på filmen.....

För det andra, hur kan vi toppa den här föreställningen?? Ni underbara publik, skulle ni vilja komma tillbaka imorgon....?

Jo, en sak kan jag göra bättre imorgon. När jag gör Barbra kan jag kanske låta bli att skrika så att ljudbossen Rolle sprätter upp i ångest och kastar sig över mixerbordet för att dämpa min mick innan jag spränger högtalarna...

I onsdags då vi gjorde Elvis och Barbra gick det nämligen så hårt till att Fredriks mick gick sönder. Så imorgon, med tanke på at det är final och att Fredrik är världens största buse hmmmm. Mama, should I worry....?

Oavsett vad som händer imorgon ska vi i varje fall ha KUL!!

To be continued....

Hilsen Eli

2012-03-21 HJÄLP OSS PÅ FREDAG!!!

Publicerad 2012-03-21 23:23:11 i Allmänt,

Först vill jag bara säga: kul publik ikväll! Den innehöll bland annat regissören med sin kritiska proffskompis, kritiska revyproffset som har skrivet det ena av de två numren vi inte har skrivit själva och min okritiska Mamma från Norge. Alla hade mycket positivt att säga. Det är en föreställning att tycka om, helt enkelt!

Sen vill jag säga, nu har vi skickat in några sketcher, sånger och monologer för att se om vi i Huddingerevyn för första gången någonsin kan få vara med och tävla i Revy-SM i augusti. Vi har alltid problem att få filmat revyn i tid samt hinna få tillstånd till musiken vi använder, men i år var fristen lagd lite senare så håll tummarna.

Här är länk till alla revygrupper och bidrag som kämpar om platserna»

Angående fredagen: VI SKA FILMAS!! Behöver då VÄRLDENS BÄSTA PUBLIK!!
George vår Hovfotograf var hos oss idag och provfilmade lite inför fredagen, då hela föreställningen ska dokumenteras. SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA kom dit och ge oss det stöd vi behöver för Den Ultimata Filmen!! Det är alltid nervöst under filmningen för ofta har det blivit show à la Murphys lag, dvs peruker har levd sitt eget liv, scendekorationer har rasat, det har trampats i klaveret, sjungits i fel falcett, repliker har försvunnit, rekvisita har rasat i kulisserna så man har misstänkt jorbdävning och allt dette för att vi blir lite stressade av kameralinsen.

Vi behöver därför DIG och ditt goda humör så att vi glömmer kameran och kan ge DIG all uppmärksamhet istället. I retur ger vi dig en show du sent vill glömma och dessutom får du chansen att höras och synas (förmodlingen mest bakifrån, dock) på årets upplaga av Huddingerevyn. Säg att du kommer, snälla!

Men nu är det dags för små divor att få sin skönhetssömn.

Hoppas vi ses på fredag!! Jag lovar att vinka.

Nattinatt från Eli Grönhaug
Huddingerevyn

2012-03-19 Söndagsöppet

Publicerad 2012-03-19 22:37:43 i Allmänt,

Nu verkar vi sätta publikrekord för varje föreställning! Hoppas det är en trend som håller i sig. Endast 3 möjligheter kvar i det här livet att se "Sockerkickar och Surdegar". Den kommer aldrig i repris så skynda dig till aulan innan lördag, för då är det Gran Final!

I söndags hade vi fint folk i salongen också, ingen mindre än vår tidigare revyprimadonna Jane Falkenborg-Dahlman och hennes man den stora revyprofilen Hans Dahlman, även känd som Lelle Printer. Tusen takk för trevlig överraskning från Er i logen! Vi hann aldrig talas vid, men tack för besöket.

Och tack till alla Er andra i salongen som gjorde det till en kul kväll för oss att spela revy!

Nu laddar vi inför onsdagens show. Jag vinkar från scenen om du kommer!

Hilsen
Eli Grönhaug
Huddingerevyn

2012-03-18 Skynda att boka för nu fylls salongen snabbt!

Publicerad 2012-03-18 07:51:58 i Allmänt,

Fredrik är galen! Att stå på scenen med honom är som att öppna Forrest Gumps chokladask - du vet aldrig vad du får. Och igår fick jag en flygresa på höga höjder och stod därmed för årets troschock.

Efter vårt rock-battle i Elvis och Barbra-numret är det meningen at vi ska avsluta i stil med en lugn duett. Jorrå, stil blev det. Värsta Dirty Dancing-stil!

Strax innan sista höga avslutningstonen känner jag plötsligt hur jag flyger upp i luften och Fredrik bär mig av scenen medan jag skriker som en stucken gris. Det tog lång tid att sluta skratta efter det.

Moralen är: har du inte sett årets föreställning än är det hög tid nu innan galenskapen sprider sig!! Att se revy live är SÅÅÅÅ mycket bättre än att titta på något färdigt inspelat, revy händer HÄR OCH NU!

Annars märks det att Melodifestivalen är över, för på helgens föreställningar har publiken bokstavligen strömmat in. Jättekul!!!! Så skynda dig att boka:

www.huddingerevyn.se

Hilsen Eli Grønhaug

2012-03-16 Fredagsmys indeed!

Publicerad 2012-03-17 00:02:03 i Allmänt,

Ikväll var det kul!!!
TUSEN TACK!!! :)))
Jag var ute i publiken efter föreställningen och fick många positiva kommentarer inte minst om våra tre söta danstjejer Jenny, Emma & La Camilla från Jordbro United Dans & Show. WOW vilken höjning med danstjejerna!! var det många som sa. Även våra två nya inspicienter bakom scenen, The Simon & Mr J, fick stora eloger för sina dansanta scenbyten. Bravo för våra fantastiska nykomlingar!

Två föreställningar kvar den här helgen, sen går vi in i vår sista vecka. Har du inte bokat biljett än är det dags att göra det nu!!


Hilsen Eli Grönhaug
Huddingerevyn

2012-03-15 Jazzå?

Publicerad 2012-03-15 21:30:03 i Allmänt,

Första akten är mycket lugn. Därför hördes det i hela salongen hela vägen upp till teknikbordet då det igår plötsligt dundrade på sceningångsdörren ungefär mitt i. Inspicienten Jensa sprang för att öppna och trodde det var en av ensemblemedlemmarna som hade låst sig ute, men där stod en förvirrad man som insisterade på att släppas in för att spela jazz.

Vicken pajazz, tänkte Jensa och ba mannen vänta tills början på andra akten för då gör vi nämligen reklam för Huddinge Jazzdagar men mannen ville minnsann spela själv och gick så småningom därifrån.

Som sagt, första akten är lugn. Lugna nummer där publiken får mysa sig in i föreställningen i lugn och ro. Jag har bara ett endaste snabbombyte i första akten och det kommer innan aktfinalen. Det brukar gå så att jag precis hinner utan hjärtinfarkt, men igår måste numret innan ha varit kortare än vanligt för då introt till aktfinalen plötsligt drog igång, stod jag fortfarande nere i logen med hårtofsen i ena handen och peruken i den andra. Handskarna, blåbandet och övrig rekvisita slet jag med mig och störtsprang upp för trappan och med hjälp av danstjejerna fick jag på mig (nästan) allt en tiondels sekund innan min något fnittrande entré. Puh. Teamwork!

I andra akten däremot, är det lite mera action. Både för publiken och för mig. Jag börjar med 3 olika roller bara i inledningsnumret, sen går Jocke och jag på i numret direkt efter. Sen hinner jag torka lite svett och klunka lite honungsvatten och får precis allt hår på plats till numret "Hår". In på scen, do the little dance, make a little love, spring ner igen, av med peruk, skägg, glasögon, väst, tröja, scarf, jeans, skor och på med scenskor, svart topp, byxor och kavaj, spring upp, kom in i rytmen, do the little rap och oj va långsamt Lars the Trummis spelar idag det var nåt annat än i söndags då han virvlade på för att inte missa reprisen av Melodifestivalen, fokus för fan Eli annars kommer'u av dig, färdig - pust - det gick idag också tack goda nån, spring ner och av med byxor och kavaj, på med svart klänning, på med tillbehören, glöm inte buketten, upp, titta på avslutningen av Penttis spritkassa, hinna få ner andan så det går att sjunga begravningslåten, ner igen snabbt som f för nu är det jättebråttom och Jocke som går före mig i trappan har all tid i världen och vänder sig om och börjar berätta roliga historier fast man ska vara tyst där bak och jag ler lite artigt innan jag kastar mig ut i ett gigantisk stagedive förbi Jocke ner från trappan, spurtar som en vansinnig mot damlogen, flyger som en gasell i häcklopp över Evas mormorskläder som ligger spridda över hela golvet efter att hon slet av sig dom efter numret innan och där innerst i rummet river jag ner paljettklänningen, ålar mig i den, får Ingrid att dra upp blixlåset i ryggen, på med alla accessoarer, oj där drar visst introt igång så på med perukjäveln oj shit vad den var okammad jaja gilla läget nu måste jag UPP och där väntar Elvis i byxan och försvinner rockande in på scenen och strax är det min tur.

Sen följer några minuters röstångest för här går det högt och min röst har fått rostskada av allt vatten men jag klämmer i för kung och fosterland och när numret är klart är det sprint nerför trappan igen för att ta sig ut av paljetten och in i baletten för strax ärre finaldax. Och då är vi bara halvvägs genom andra akten.... (närå, ett internt skämt bara, eftersom jag har fått en del kommentarer om att mina finallåtar är aaaaaaalldeles för långa). Sen är det applådtack och direkt därefter gäller det att slå av sändaren för att spara batteri. PHU! Vem behöver Friskis & Svettis??

Nu laddar jag med värsta halstabletterna och ännu mera honungsvatten inför helgens race med 3 föreställningar på raken. Är mycket bekymrad för halsen, så det här blir spännande.

Hoppas vis ses! (och hoppas jag hörs....)
Hilsen Eli Grönhaug
Huddingerevyn

2012-03-11 Lediga söndag!

Publicerad 2012-03-11 22:08:42 i Allmänt,

Idag var första lediga dag sen nyår! Gissa om jag och mina scenkollegor har använt dagen till att städa. Har ju inte haft tid att göra det på två månader, så hos mig fick man brotta sig inn genom dörren och vada sig genom all sand och grus i hallen. Men nu ärre rent minsann!

Lördagens föreställning flöt på med Ingrids nya monolog och trevligt folk i salongen. Nu börjar allt sätta sig, man vet när man ska hålla höger eller vänster i trappan så man inte krockar med föregående eller nästa aktör på väg in eller ut och man vet att när man plötsligt hör Puttin' on the Ritz innan Kärringarna kan man luta sig bakåt och skratta åt danstjejernas panikpåklädning innan de också kommer på att Lasse spelar fel låt och att de fortfarande har gott om tid att byta om, haha! Dock var det vackert felspelat.
Nästa föreställning är onsdag kl 19. Vi ses väl?

Hilsen Eli Grönhaug

2012-03-09 Det är något fel på mig

Publicerad 2012-03-09 23:23:48 i Allmänt,

Jag blir aldrig nöjd. Och speciellt inte när jag börjar föreställningen med att få total black out redan i öppningslåten. Wattahell???!! Så förlåt Fredrik och alla andra jag skällde på idag. Det var ju självklart mig själv jag var arg på. Jag ska skärpa mig!

Det var lite låg stämning bakom scenen idag. Det var den ilskne mannen som skällde på Ingrid i söndags som spökade. Vi fick höra flera av hans åsikter och det var trista grejer. Oproffsigt att vi låter oss påverka, såklart.

Men vänta nu..... Vi är ju inga proffs! Vi är glada amatörer som lägger ner enormt mycket arbete på vår fritid för att försöka roa och då är det klart man blir ledsen när kritiken är såpass krass.

Anyway, Ingrid smakade på sin nya öppningsmonolog idag igen och visst, den funkar. Dock dök plötsligt regissör'n upp och undrade vad som hade hänt. Han lyssnade, stöttade och sa ok nu gör vi så här. Han är mycket bra våran Robert. Ingrid får själv avgöra hur hon vill välkomna publiken. Fortsättning följer....

Med DET sagt vill jag bara säga att publiken idag var riktigt gullegod!! På första raden satt till exempel ett gäng sköna ladies och det är alltid kul när någon vågar sätta sig där. Vi hörde skratten helt ner i logen och det värmde! Stämningen i salongen var hög och sakerna flöt på i bra tempo.

Imorgon är det ny föreställning, så nu gör vi som Kungen och vänder blad! (med choklad som gör dig glad:)

Hilsen Eli
Huddingerevyn

2012-03-08 Att lyssna in publiken...

Publicerad 2012-03-08 23:18:53 i Allmänt,

Nu har vi upplevd det, också! Livet som revytextförfattare kan vara hårt.

Först bara, kvällens föreställning gick jättebra! Bättre och bättre dag för dag med en entusiastisk och trevlig publik. Det var kul att spela för er, tack ska ni ha!

Men efter föreställningen i söndags ringde en ilsken man hem till Ingrid och skällde på henne för hennes öppningsmonolog! Ironi går tydligen inte hem hos alla. Ingrid blev både ledsen och förskräckt och satt uppe till halv tre på natten och skrev en ny monolog (!).

Vi vill såklart inte att folk ska ta illa upp och idag var öppningsmonologen mycket snällare och sötare, bokstavligen talat. Dock tyckte alla som har hört båda att den ursprungliga inte alls var så elak som mannen sa. Så nu vet vi inte vilken vi ska köra imorgon..... Den som kommer får se! Och blir det originalet så kom ihåg att det inte är på riktigt.... It's acting, baby.

Och till Mannen som ringde: förlåt för att vi gjorde dig upprörd. Vi lyssnade och ändrade och är tacksam för din återkoppling. Revy ska dock sätta igång känslor och det lyckades vi i alla fall med.

Ses imårrn!
Hilsen Eh.....anonym

2012-03-05 Söndagsmys!

Publicerad 2012-03-05 18:53:37 i Allmänt,

Vilken mysig söndagspublik vi hade! Stor stämning redan från första början, tusen tack! Kändes som premiärnerverna hade släppt och vi kunde ösa på. Vi har fortfarande mer att ge, så härifrån går det bara uppåt!!

Vill ge en kjempe-eloge till vår MoS=Master of Sound Mr Roland Skoglund! Nu när regissör'n är klar med sin bit är det Rolle som håller ordning på oss. Han håller även ordning på alla ljud och har en nästan telepatisk tajming på sina ljudeffekter, vilket jag har stor nytta av i ett par av mina nummer. Tack Rolle, du är så bra!

Nu har vi några lugna dagar med "bara" våra vanliga dagjobb fram tills torsdag och nästa föreställning. För mig är det mycket bra med vila. Har problem med rösten som jag skrek sönder på rep innan vi fick mikrofoner för tre veckor sen (jag blir lite för ivrig och har ingen sångteknik) och det blir inte bättre av att jag har många höga och obekväma toner i revyn i år. Mina kollegor på jobbet tyckte nog jag var lite tyst idag....
/Eli Grönhaug
Aaaanyway, här kommer lite flera mingelbilder från premiärfesten:
Producent Sernlind höll föredrag om hur man skaffar serveringstillstånd. Spännande!
Efteråt var han alldeles slut.
Tur man fick varning för kö så man kunne ta med sig lite skumpa och passa
på att mingla lite framför buffén.
Marielle & the Decorators hade gjort så mysigt! Att fixa cosy i
aulans entré är Mission Impossible, men de lyckades Against all odds.
Det vinkades med rosor och skålades i.....Cola Zero.
Regissör Robert och Koreograf Lina hade sin traditionsenliga prisutdelning. Premiärfestens höjdpunkt!
På allas rosor stod en liten titel som oppsummerade var och ens talang...
Efter timmar i provhytten på HM valde jag till slut den här festblåsan.
Eftersom jag inte hade tid att fixa håret fick jag hitta klänning som matchade kalufsen, helt enkelt.

2012-03-04 Premiären blev succé!

Publicerad 2012-03-04 11:02:51 i Allmänt,

Efteråt haglade komplimangerna och många sa det var den bästa revyn någonsin. Och det till trots för att jag kom av mig i araberappen och stockade terrorister så det blev härliga tider och skrek falskt som en gris i alldeles för hög tonart som världsdiva i ett av föreställningens sista nummer.

Vi i Huddingerevyn är hur som helst mycket stolta över att 27 av 29 nummer är nyskrivna av oss själva och aldrig tidigare har visats på någon scen någonstans någonsin! Inte många revyer i Sverige kan skylta med det.

Efter föreställningen blev det jättegod buffé, serverad av vår revybufféleverantör ER Catering och det blev tal och utdelning av rosor, kramar och applåder. Nedan följer lite mingelbilder.

 

Emma ger tummen upp för 18 års åldergräns på alkohol

Jenny vinkar med en bit potatisgratäng

Skål då Camilla!

Heeeeeeeeyyyyyyyyyy!

The LightMasters Kenta & Thomas Tållen-kollen

Våra supersköna räddare i nöden bakom scenen Simon och Jensa

2012-03-03 P-dagen är här!

Publicerad 2012-03-03 08:41:57 i Allmänt,

Premiärdags! Klockan 17 i eftermiddag brakar det loss. Då ska vi ha kammat rufsiga peruker, fästat lösa ögonfransar, fästat lösa repliker, rättat till skeva tonarter, tajtat övergångar och spikat puncherna så de sitter som harpunskott i tapeterna.

 

Genrepet i torsdags gick mycket bra! Med tanke på att allt ska skita sig på ett genrep, alltså. Publiken skulle bara se kaoset bakom scenen. Vi arbetade hårt in i det sista och under uppsjungningen stod det fullt av nymålade hyllor och andra scendekorationer till tork i kulisserna och de sista skyltarna klistrades ihop minuten innan publiken släpptes in.

Puh....

 

Så var det bara att köra. Och det blev en resa åt alla möjliga håll. Fortkörning (jovisst stressar man ivrigt på ibland och hoppar över lite repliker så man blir klar med numret fortast möjligt), köbildning (i byxan där all rekvisita ska ut och in), slalomkörning (man sicksackar sig runt repliken tills man hittar rätt stick till musikerna så musiken kan komma igång), mörkerkörning (ett av numren saknade ljus i början så Jocke fick starta i totalt mörker), upp på trottoaren och utanför vägbanan (improvisation kallas det) och vilsekörning (så kommer man ju av sig i texthelv...också). Som tur var, var inte revypolisen ute.

 

Och nu kan allt bara bli bättre till ikväll. Vi är laddade, är du??

 

Har du inte köpt biljett än, gör du det via vår hemsida www.huddingerevyn.se eller i dörren en halv timme innan föreställning.

 

Här är Huddingerevyns senaste fan, med sin mamma Kostymör & Designer Sarah (som för övrigt har jobbat häcken av sig med våra kläder och fått lyssna på hur vi griner och klagar när de inte passar, men som sedan fixar och trixar så alla blir nöjda.) Tusen tack för hjälpen Sarah & Henke! We love you! Och Doris :)))

 


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela