Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2014-02-25 Dansträning hos Jordbro United

Publicerad 2014-02-26 08:21:55 i Allmänt,

Vår koreograf Lina har varit så jättesnäll att öppna sin dansstudio för oss, så vi kan finputsa dansstegen framför stora speglar inför helgens teknikrep. 
Mycket bra och välbehövligt!
Dock får självtilliten en aldrig så liten knäck när man anländer i tron på att man rör sig ungefär lika graciöst som Lina, man står ju trots allt bakom henne på rep och härmar allt hon gör, men där framför speglarna avslöjas den bistra verkligheten och man inser att man nog aldrig kommer söka till Let's Dance. 
Nu förstår vi varför Lina alltid är så glad och skrattar så mycket! Hon har ju oss att titta på :-)
Tusen tack Lina för att du finns och för att du orkar!
Över till en annan sak: hörde precis på Rockklassiker (min viktigaste informationskälla) att ett namnförslag till Maddes baby är Eloise. Vore fantastiskt kul om det blev så! Snacka om att vi isåfall är aktuella. 
Må bra, vänner! Till helgen rapporterar jag live från teknikrepet.
Hilsen Eli


2014-02-20 besök av Mitt i Huddinge

Publicerad 2014-02-20 21:15:53 i Allmänt,

Vi gillar att pressen kommer hit! Idag var Mitt i Huddinge här och intervjuade veteranerna Ingrid och Eva, så häng med i tidningen framöver!

Annars är det väldigt mycket nu. Texter ska pluggas, danssteg ska sättas, kläder ska fixas, kläder ja, det kan vara bra att banta en sisådär tio kilo för att komma i finalklänningen från 2009 för att hålla budget, rekvisita ska köpas, snickras, tillvärkas och beställas, kaffe ska kokas, det ska diskas och städas och hållas i ordning i logen, peruker ska stylas, kammas och trimmas, Sarah med kläderna ska kontaktas för in- och utsyande av diverse scenkläder, kapellmästaren ska mutas för att ändra alla tonarterna tillbaka till ursprunglig höjd, sista texterna ska finputsas, det ska skrivas programblad och skickas till tryckeriet när vi nu ska hitta tid till det, vi ska stötta varandra i vardagligt elände och konstnärligt kaos och glöm inte att le, för fan, le! 

Premiär om två veckor, pust...

2014-02-16 Lazze-Stellanz in da House!

Publicerad 2014-02-16 11:40:14 i Allmänt,

I dag är musikerna här, hurra! 

Efter att ha övat dans med Lina de senaste gångarna, är det nu dax att testa alla musiknummer live. Just nu svänger det på scenen med Jocke, Ingrid och Ingbritt.

Här e rom, Världens finaste trio f.v. Lasse, Lars och Stellan



2014-02-09 Tiscotanzing

Publicerad 2014-02-09 21:23:00 i Allmänt,

Den här helgen har gått i musiken och discodansens tecken. Och ja just det - i Pressens tecken också! Då vi kom till aulan i går möttes vi nämligen av två mycket pigga och trevliga tjejer från Huddinge Nyheter som kom på besök för att göra reportage. Det gillar vi! Läs om oss i nästa nummer av Huddinge Nyheter!

 

Annars har vår koreograf och aldrig sinande energispruta Lina jobbat hårt med oss i helgen. Öppningsnumret blir fullt av Fart och fläkt och helt enkelt Nåt att titta på. Shake-shake. (Obs, internt, reds.anm.) Vi tar discokulan till nya höjder i ett fartsfylld nummer med både spin, kick, putande rumpa, snabb benföring och skakande haka. 

 

DesignerSarah & Family var här i torsdags och visade bilder av tänkta öppningskläder och jag säger bara ooaaah! Hemligaste öppningskläderna ever!

 

I dag var Kapellmästarn inne också, han ankom med pianot under armen (jepp, det var det minsta plonkaplonkaverktyget jag har sett) och vi gick igenom fler tonarter och ändringar i musiknumren. 

Nedan några bilder från helgens övningar.

Hilsen Eli Grönhaug

Kapellmästarn Lasse med sin bärbara leksak 

 

Drängarna tog finkläderna på för pressens skull
 
 
Här repar vi första numret i andra akten

 

 

 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela