Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2011-12-31 Gott Nytt År!!

Publicerad 2011-12-31 23:18:59 i Allmänt,

Huddingerevyn tackar för 2011! Det har varit ett år med både confetti och spaghetti och det började med beskedet om att Thomas och Bosse inte kunde vara med på scenen. Then the Boyz were 3.... Hur skulle det gå? Och skulle vi hinna skriva klart i tid?

Själv drabbades jag av skrivkramp och rampfeber (det händer ibland säger dom) och mitt textförfatteri och min lust att stå på scenen tog time out på obestämd tid.
Som tur är har vi Ingrid som skriver på i jämn takt oavsett om det är översvämningar i Thailand, atomkatastrofer i Japan, stormframkallade elavbrott i Sverige eller smörbrist i Norge.

Men det gick bra ändå! Kvinnosidan förstärktes med Cattis, Christer såg till att vi hade en meny av bra köpnummer och revyn flöt på som vanligt. Vi förlorade lite i antal besökande i år, men enligt de besökande var det bästa föreställningen någonsin och sånt värmer ju såklart!

Efter finalen sista helgen i mars tog vi alla ledigt från sång och repetitioner ett tag.

I augusti hyrde vi en van och drog ett helt gäng ner till Eslöv för att titta på revy-SM. Suveränt kul! Det var hittills bästa revy-SM'et för min del i alla fall, så nu är förväntningarna jättestora inför nästa år då Karlskoga står för värdskapet.


I september hade vi upptakt och sparkade igång projekt Revy 2012 med en kick-off-och-spåningshelg i Åkers Styckebruk. Där lades grunden för det ni kommer få se i mars. Spännande, eller hur??

Under hösten har vi träffats torsdagskvällar på ABF för att spåna fram spex & gags. Så sent som igår kväll hade jag besök av Regissör'n Robert och Regiassistent/Revymamma Ingrid där vi gick igenom de idéer och texter Ingrid redan nu är klar med. Se bild nedan.

Vi har kollationering nästa helg den 7/1 och från och med då är det farväl till fritid och privatliv de närmsta 3 månaderna. Resan mot Premiär 3/3 är påbörjat, Sockerkickar och Surdegar, här kommer vi!!

Vill med detta tacka för allt stöd i året som gått och från alla oss i Huddingerevyfamiljen till alla er där ute -

Vi önskar er ett Nytt År fyllt med glädje, fniss och gapskratt!!

Med vänliga Nyårshälsningar
Eli Grönhaug och Huddingerevyn


2011-12-11 Smått, gott & Snart jul

Publicerad 2011-12-11 18:04:15 i Allmänt,

Länge sen förra inlägg nu. Ska vi se, vart var vi....
Ju! Har hänt en hel del, så tar det punktvis:
.
1. Namn på årets föreställning blir efter mycket om och men: "Sockerkickar och surdegar - en glad revy i baktider".
.
2. Vi har fotograferats till affisch och folder. Christer trodde inte han kunde vara med på scen i år så därför är han inte med på fotot, men nu ska han vara med endå, men saknas altså på fotot om någon råkar ha fått vår reklamfolder i handen och undrar vart han är.
.
3. Apropos foldern så är den ett tydligt bevis på att allt går snabbt i revy, så snabbt att vissa i ensemblen som är med på fotot saknas på rollistan. Om någon råkar ha fått vår folder i handen och undrar vart Jockes namn är, så sitter det nog fortfarande kvar på tangentbordet. Blev ingen tryckare på Jocke, som otryckt kastar sig upp på scenen.
.
4. Skrivandet fortsätter i samma tröga takt. Själv har jag ändrat text på öppningslåten som var skriven efter förra revytitel "Glada Huddingerevyn", men byter man titel får man ändra text, det är gammal junggellag.
.
5. I slutet på november åkte vi nästan för att se Knivstarevyn där vår förra Thomas Kompare är med, men när vi äntligen hittade en dag som passade alla hittade vi inget passande transportmedel. Synd! För enligt klipp på youtube missade vi en hel del.
.
6. På styrelsemöte hemma hos Ingbritt 29/11 diskuterades allt från garderobanställning till nya mikrofoner. Det kom fram att vi tydligen har blivit lite eh..... av med alla årets revy-DVD'er... Vem har dom?? Ingen ville kännas vid filmpåsen som senast sågs på vår facebooksida från revyutvärderingen i juni.
.
7. Revy-DVD'erna lokaliserade.... "Någon" hade tagit hand om dem i egen källare och nu finns alltså filmen att köpa igen! Så om du missade 2011 års "Scendrag och Lösnummer" behöver du inte riva dig i tomteskägget och tröstetutta på glöggen, för föreställningen finns väl dokumenterad och är beställbar via vår hemsida www.huddingerevyn.se
.
8. Ja hemsidan ja, nu är den äntligen på G! Efter att ha legat nere sedan i somras har nu Christer börjat göra om den i ny och bättre tappning. Än så länge saknas en hel del information, men den som väntar på nåt gott....
.
9. Helgerna 2:e och 3:e advent hade vi vår traditionsenliga julskyltning i Huddinge C. Många glada vinnare tog hem Årets Julklapp: Gratisbiljetter till "Sockerkickar och surdegar", vissa även med buffé inkluderat. GRATTIS alla vinnare!
.
10. Nu på torsdag 15/12 har vi nytt spånarmöte om texter och idéer. Vad vill DU se i årets Huddingerevy? Har du någon bra idé är vi mycket tacksamma för förslag!
SKICKAS TILL: [email protected]
.
11. Här kommer några bilder:
.
Hårrivning och bön under Budgetgenomgången.
Från styrelsemötet hos Ingbritt 29/11.
.
Affischfotografering:
Till vänster ser vi fotograf och regissör som försökte samla gänget till en vacker och organiserad klump människor som alla skulle le naturligt in i kameran 400 gånger trots minusgrader i garaget.
Det färdiga resultatet får ni se på vår hemsida eller på vår facebooksida.
.
12. Nu ska jag fortsätta skriva på de 5 numren jag har påbörjat, men inte avslutat.
Vi hörs, ha en fin förjulstid tills vi hörs nästa gång!
Hilsen Eli Grönhaug
Huddingerevyn

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela