Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2015-01-25 bilder från helgens rep

Publicerad 2015-01-25 13:39:22 i Allmänt,

Det rullar på, som SL inte säger. Aldrig förr har vi varit så här tidiga med att ha texter & struktur på plats. Till och med koreografen blev chockad över att öppnings"dansen" (nästan) satt på (ungefär) "andra" gången. I går drog hela gänget till hennes dansstudio i Jordbro för att testa härligheten framför spegelväggen och jeezes vad rolig man ser ut fast man inte anstränger sig. 

Idag går vi igenom hela föreställningen och just nu står Ingrid på scen och filar på sin monolog medans vi andra är i logen och tittar på roliga youtube-klipp på Fredriks  mobil.





2015-01-10 Urkorkat för 20:e gången!

Publicerad 2015-01-10 14:59:07 i Allmänt,

God fortsättning på er!

Nytt år, ny revy. Och i år är inte vilket revyår som helst, i år kör vi för tjugonde gången!

Repetitionerna drog igång förra helgen och nu repar vi för fullt varje torsdag, lördag och söndag fram till premiären 7 mars. 

Årets händelser ältas nu på alla möjliga sätt och det blir även återseende med ett par gamla publikfavoriter i jubileumsföreställningen.

Här på bloggen kan du följa revyarbetet och livet bakom kulisserna. Du kan även följa oss på Facebook: Huddingerevyns Face.

Vi syns!


Hilsen 
Eli Grønhaug 
Huddingerevyn

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela