Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2010-09-27 Årsmöte

Publicerad 2010-09-27 22:17:03 i Allmänt,

Idag hade Huddingerevyn Årsmöte för verksamhetsåret juli 2009 - juni 2010. Lite sjukdom och utlandsresor gjorde att vi bara var 8 stk glada närvarande, men desto mer kaffe och bullar på oss.



Eva valdes till ordförande och förklarade mötet för öppnat. Så gick vi igenom det gångna året i ord, bilder och hårdvaluta och konstaterade att vi hör & häpna gick i PLUSS (!!) i år! Lite mer positiv stämning nu än efter motsvarande möte ifjol då Vinn eller Försvinn var slutkonklusionen.

Ett bra utgångsläge för nästa års revy med andra ord. Nu kanske vi även har råd med nya strumpor till tjejerna, lite väl många hål i mina....

Från och med nu kommer vi ha cirkelträffar varannan torsdag fram til jul och SEN börjar allvaret.....

Från och med nu kommer jag uppdatera bloggen lite oftare, nu finns det ju förhoppningsvis snart lite att skriva om också ;-)

Vi höres!
Hilsen Eli Grönhaug
Huddingerevyn

2010-09-16 Kick Off Revy 2011!

Publicerad 2010-09-16 22:20:18 i Allmänt,


Lördagen 11/9 till söndagen 12/9 samlades ensemblen i Huddingerevyn med regissör och kapellmästare på Skäggesta Vandrarhem i Åkers Stycke bruk en timmes bilfärd (eller en och en halv om man inte förstår vägbeskrivningen - regissör'n frågade mycket klokt varför alla pilarna på kartan pekte FRÅN och inte TILL stället, något som förvirrade oss jättemycket, men vi hitta ändå) från Stockholm.

Nu är det så här att Mammarazzi tyvärr mitt i bilen upptäckte att hon hade glömt sin kamera och i panik kastade hon sig på telefonen till Christer som tog med sin kamera som hon kunde låna bara att batterit tog slut innan Mammarazzi var klar och Christer tog med kameran hem och lovade skicka bilderna i en fil vilket han inte gjorde, så berättelsen börjar där kameran dog och vi beklagar taskig kvalitet som beror på suddig lins i mobilen. Eller nåt.

Hela berättelsen kommer när Christer skickar bilderna....vilket han gör snart....eller?

Jorråserrö. Efter att ha spånat revy hela dagen rockade vi loss så tapeten kröllade sig och till och med den lilla församlingen mexikanska jehova-vitnen i rummet bredvid, som försökte ha en stillsam middag, applåderade. Och det till trots för att Christer under hela deras nattvard hade forsökt att anti-konvertera dem.

Aaaanyway, här ser vi Kamelpestare Lasse vid tangenterna och Freddy the Elvis bredvid. Ingrid och jag doade i bakgrunden och Jocke körde den coola stilen med Sångar Från Andra Våningen, eller i alla fall från Andra Stolen, se längre ned.





Ovan: Jocke
Nedan: Det där med live musik har aldrig imponerat Christer, nej han skulle ha sin egen karaoke bredvid, minsann.




Självklart var Teaterapan med. Tror han hade smuttat lite på vinet, han var mycket glad i hatten.



Plötsligt kastade han sig på gitarren och drog en mycket barn-otillåten version av Pippi Långstrumps Har du sett Herr Nilsson....



Sen somnade han i närmsta träd....



Men vi fortsatte. Kapellmästarn åkte hem, det kan ju bli för mycket skönsång ibland, och efter det var det karaoke för hela slanten tills vindunken var tom och alla spöken hade gett upp att ens försöka få kontakt med det här gänget.

Jahapp, det var vad som hände på lördagkvällen. Vad vi gjorde på dagtid finns altså dokumenterat.
Någonstans i Sverige......

Vi hörs!
Hilsen Eli Grönhaug
Huddingerevyn





Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela