Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2009-11-28 Text till hemsidan

Publicerad 2009-11-28 23:21:11 i Allmänt,

Sitter och tittar på The Matrix Reloaded och ska skriva en liten inforuta om varje medlem i ensemblen till hemsidan, men vem kan koncentrera sig när Keanu stoppar gevärkular med handen och kämpar ensam mot hundra Mr Smiths.... Heja Neo!

Anyway. Blev klar till slut och har precis mailat texterna till Christer som lägger upp dem på hemsidan så vi kan läsa vem vi är. Kan ju va svårt att veta ibland. 

Hilsen Trinity...

http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=176080539147&ref=ts

2009-11-23 Styrelsemöte

Publicerad 2009-11-23 23:57:17 i Allmänt,

Nyss hemkommen god och mätt från styrelsemöte hemma hos Ing-Britt som som vanligt hade gjort värsta galamiddagen. Orden "gör det så enkelt som möjligt" har aldrig betytt mycket för Ing-Britt, som faktisk nästan har varit med i programmet Halv Åtta Hos Mig och dessutom varje år gör sin egen Nobelmiddag den 10. december.

Anyway, mättare än Tomten på Julafton diskuterade vi ekonomi, kläder, ljud & ljus, scenografi och de idéer vi har hatt uppe (återvinna gamla favoriter eller bygga nytt, typ), Rolle rapporterade från senaste marknadsföringsmötet, det ständiga förslaget om att trycka upp jackor med Huddingerevyns logga kom upp igen och vi får se om det händer något den här gången. (Något säger mig att vi kommer ha samma diskussion vid vårt 30-årsjubileum.....).

Så får vi se vad vi hittar på 2. och 3. advent när vi ska ha stånd i Huddinge C. (Ja! Vi ska ha stånd och vi har tillstånd för det).

Tjingeling, som de säger i syd!

Hilsen Eli ;-) 

http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=176080539147&ref=ts

2009-11-19 Nu, du!

Publicerad 2009-11-19 23:06:05 i Allmänt,

Veckan inleddes med möte i marknadsföringsgruppen i måndags. Vi diskuterade diverse utskick, nya kontakter och målgrupper samt planerade inför kommande events. Vi ska till exempel mingla bland företagare, charmera pensionärer, ha julmys i Huddinge Centrum 2. och 3. advent som vi brukar varje år fast i år kanske med en liten extra touch och dessutom ha en tävling där du kan vinna biljetter till föreställningarna. Håll koll på hemsidan!

Ikväll kom jag precis hem från spåningsträff med ensemblen, och nu händer det grejer. Först läste vi en ny sketch som Ingrid har skrivit, sjöng öppningslåten och hon berättade om et par nummer till som är på G. Kul! Sen testade vi en sång jag skrivit och den ska nog funka den med.

Men så tog Nya Killen Kompare över fullständigt och han visade sig vara en riktigt pervers krumelur. Han har nummer & vansinne nog att köra en hel revy ensam, så det här ska bli intressant... Till och med JAG skrattade! Consider yourselves warned, good people!

På måndag har vi möte i Styrelsen igen, och nästa spåningsträff blir torsdag om 2 veckor, närmare bestemt den 3/12. Vi hörs innan dess, såklart.

Ha det så lenge!
Hilsen Eli
Huddingerevyn

2009-11-11 Revy-meck

Publicerad 2009-11-11 19:34:27 i Allmänt,

Sitter och meckar med marknadsföringsplanen (puha - vilken idiot uppfann Officepaketet 2007???) och behöver a blogging moment. Nu har ju Huddingepolitikerna ÄNTLIGEN uträttat något!! Nu har de slått tre flugor i en smäll och gjort något för både skola, vård och omsorg på en och samma gång. Och dessutom reducerat arbetsledigheten på köpet!

Huddingepolitiker tar numera personligen hand om skolungdom, vårdar dem med omsorg och ser till att de har arbete. Tack Åke Blomqvist! We'll be gentle........NOT!! (En kollega från en annan revy undrade om det blir ormgrop på scenen nu, vi får se...)

Nästa vecka har vi marknadsföringsmöte på måndag och spåningsträff med ensemblen på torsdag.

Hörs då.

Ha det!
Hilsen Eli

2009-11-05 Tid över

Publicerad 2009-11-05 19:57:50 i Allmänt,

Jag tror De Högre Revytextmakterna vill att jag ska ha tid över idag. Först blev min semester inställd och då tenkte jag -toppen! (eller, jag kan ha använt ett helt annat ord...) då kan jag ju vara med på revyspåningsträffen, men så blev den också inställd. Måste finnas en mening med detta? 

Ja! Tid över för textskrivning såklart! Så nu sitter jag här och väntar på att Supersketchen ska levereras från ovan. Och medan jag väntar bloggar jag lite. Och chattar med kompisar på Facebook. Kanske nåt bra på tv, nej Eli för he........ skärpning,  sluta jiddra – börja Worda! 

Hadet

2009-11-04 Marknadsföringsmöte 091102

Publicerad 2009-11-04 20:35:24 i Allmänt,

Tjenixen
 
Måndag 2/11 samlades Huddingerevyns Marknadsföringsgrupp - ett gäng aggressiva PR-konsulter och offensiva sponsordealers - till MF-möte nr 2 för säsongen 2010. Under några sena timmar och över grova smörgåsar, kaffe och klementiner, diskuterades målgrupper, tidsplaner, ansvarsområden, pressreleaser, media, försäljningsställen, affischformat, folderversioner och svårigheten med att hitta parkering i innerstan.

Tills nästa möte ska vi ha kontaktat målgrupper, fixat diverse info på hemsidan, bloggat (check!) och jag ska uppdatera tidsplanen och printa i ett format som alla kan läsa (tydligen är jag den enda i revyn som inte behöver glasögon à la teleskop). Att göra revy är ett mycket större jobb än att bara stå på scenen under föreställning! Dessutom är allt arbete ideellt.

Sen fick jag lite kommentarer för att jag skrev att alla såg konstiga ut på porträttfotona. Äh ni tjejer är aldrig nöjda typ. Vaddårå?? När man ser ut som en 60-årig tant med elefantfejs och blod i håret.

Oj innan jag glömmer: Thomas vår nya kille är en Thomas och ingen Tomas. Ett efternamn har han också, och det är Kompare. Fullt namn altså Thomas Kompare.

Mer jag har glömt? Imårrån är det spåningsmöte igen. Nya texter? Kanske, kanske inte. We'll see! Jag skulle ha åkt på semester, men Baconfeber'n har tagit min kompis så vi har bokat om.

May the Force (of the Handsprit) be with you!
Hilsen Eli

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela