Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2009-04-01 Städning

Publicerad 2009-04-01 21:47:10 i Allmänt,

Söndagen efter finalen var det storstädning i aulan. Alla kostymer och all rekvisita skulle sorteras och köras tillbaka till förrådet, eller tas hem och tvättas. Många prylar blir det! Mycket damm, löshår, halvtomma tejprullar, fjäder, oliver (!) och vart kommer alla knappnålar ifrån??

Eftersom vi ställde klockan till sommartid och förlorade en timmes sömn (och kanske lite fördi det blev lite sent på lördagen) bestämde vi att träffas kl 11.

Bland de första på plats var Ingrid och Eva, som kastade sig över tjejlogen.


Den här trappan har man ofta sprungit i, senast i lördags innan "Jackson 105" där jag hade ett jättetight ombyte från Bond-brud till Jermaine Jackson.


Så här fint blev det till slut!

Och så här tomt kommer livet kännas ett tag framöver. Vad ska man göra nu, då?

Här vilar dock inga ledsamheter. Till helgen ska jag på textskrivarkurs med Adde Malmberg och revykollegor ifrån hela landet. Ska bli kul! Jag berättar mer om det nästa vecka for den som orkar läsa.

Helgen därefter är det påsk och då ska jag ÄNTLIGEN njuta ledigheten!!! Skal bli så deilig, som vi sier i Norge! Bara sitta med kaffet i morgonsolen på balkongen och lyssna på fåglarna. Aaahhhh.... Och kanske, bara kanske, tänka ut en liten sång, truddelutt eller en pytteliten sketch till nästa år... Men den måste vara KORT!

Vi hörs nästa vecka,
Hilsen Eli

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela