Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2009-08-17 Revyutvärdering

Publicerad 2009-08-23 13:10:07 i Allmänt,

Så var det dags. Revy 2009 Fritt Fall skulle utvärderas (på tiden! men vi hann aldrig innan sommar'n). Vi samlades på favoritstället Restaurang Villa Rosen och Kassör & Producent Rolle riggade upp dator & inspirationsvätska.



Först det ekonomiska läget. Det fick oss att (förutom att ta in en extra beställning tröstevätska) inta det här läget:





Det vart lite dyster stämning där ett tag, och Ing-Britt behövde akutmassage. Tur vi har vår egen massör Nina i gänget.


Näh, 2009 blev inget rekordår precis. Trist! Men flera revygrupper vi talade med på revy-SM märkte också en nedgång i antal besökande i år, så lågkonjunkturen märks även i revybranschen. Fritt Fall all over the place!

Vi kan dock inte skylda allt på lågkonjunkturen. Vi hade en bristfällig marknadsföring i år samt att vi i Huddinge inte har någon lokaltidning till hjälp. Här finns bara Mitt I Huddinge, och då de har central inne i stan, är de inte intresserade av att täcka lokal kultur. Jag trodde att en lokaltidning var till precis för att berätta vad som sker i läsarnas närområde, men icke!

Allt vi fick i år var en mikroskopisk notis längst ned i hörnet på en sida som handlade om återvinning och sånt som folk bläddrar hastigt förbi. Varför inte stötta upp om kulturen i stället, och värna om lokala krafter? Vi kommer inte kunna fortsätta om ingen vet om att vi finns. Med underskott i kassan säger det sig själv att reklambudgeten inte precis är gigantisk, så vi behöver all PR vi kan få.

Samtidigt vill vi säga Tusen Tack till vår fantastiska och trogna publik som kommer och stöttar oss varje år, ni är underbara!!! Vi kämpar på för er skull och vi kommer inte göra er besvikna nästa år - det blir 15-årsjubileum med dunder & brak. Vi ska bara skriva revyn först..... ;-) Och kanske repetera lite...

Väl, nog om ekonomin. Vi konstaterade att det mesta fungerade bra på och bakom scenen samt att vi har en bra regissör. Vad gäller koreograf är det lite värre - den ena är gravid och den andra är tydligen på andra sidan jordklotet. Någon där ute som känner för att ta på sig koreografiuppdraget med ett gäng glada amatörer med simfötter? Vi är jättesnälla....(?)
Någon...?

Så kom maten, och då blev vi genast gladare :-)


The Man Himself Anders serverade Lamm à la Rydberg. Kjempegodt! (Och mycket bättre än pitepalt...)

  
Vi åt o drack till allihopa sprack och Christer läste roliga historier han har fått på SMS från vår galna kapellmästare.

Vi i Styrelsen ska samlas måndagen 31/8 för att lägga upp taktiken inför nästa säsong. Sen har vi Kick Off Revy 2010 första helgen i september då hela ensemblen + förhoppningsvis regissör, kapellmästare & kock förskansar sig i spökslottet Sillvik och spånaråskriveråspånaråskriverå........resultatet får ni se på premiären fredag 5/3 2010.

Vi hörs efter Sillvik-helgen!
Hilsen Eli Grönhaug

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela