Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2009-02-01 Flex, Flygel & Förråd

Publicerad 2009-02-01 17:51:13 i Allmänt,

Grattis till Fredrik som fyller år idag! Vi hann dock inte mera än att sjunga Ja må han leva innan det blev Ja må han lämna. Han var nämligen tvungen att gå för att sjunga i kyrkan på barndop.

Sen blev det spex and bugg and rock'n roll med Anna Koreograf. Som sagt: efter den här revyn kommer vi ha mycket bra kondition! Just nu har vi bara mycket bra transpiration.

Lasse Kapellmästare kom med noter och arrangemang till alla låtarna vi ska ha med. Hela eftermiddagen sjöng vi vid pianot, förlåt Lasse - FLYGELN - och satte tonarter. Egen pianist med flygel till alla - en människorätt!! Blev värsta karaokestämningen. Alltid kul!

Till slut åkte de flesta till förrådet med Suzanne Kostymansvarig för att se vad som kan återanvändas av kläder och vad som måste köpas eller sys. Imorgon kväll är det möte i Styrelsen och nästa rep är på torsdag.

Ha en fin vecka!
Hilsen Eli

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela