Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2009-02-05 Blood, sweat & tears

Publicerad 2009-02-06 00:30:46 i Allmänt,

Do you want fame? Well, right here is where you start paying. In SWEAT!

Precis som i FAME-serien lovar jag att vi kommer bli berömda så mycket som vi har svättats på dansträningen hittils. Blod? Visst! Janes dansskadade fötter följde stegen från salongen. Tårar - väl, dom var i alla fall nära. En stampade aggressivt i golvet så dammet flög då benen inte hängde med i svängarna och en annan var tvungen att ta en akut rökpaus för att lugna sig. Det gick dock bra (eller ganska..) till slut, och vi skrattade en hel del. Man känner sig ju som en flaxande flodhäst ibland. Blood, sweat, tears & laughter!

Det här var sista dansträningen på ett tag eftersom Robert Regissör nu vill jobba intensivt med sketcherna. Nu får vi träna dans hemma och memorera, som Ing-Britt sa.

Lasse Kapellmästare kom in idag igen med nyinspelad revymusik. Det blir en del ändringar i låtarna när koreografin sättes och då måste musiken anpassas.

Annars hann vi med att fördjupa oss i en sketch som involverar nästan hela allihopa. Lördag morgon kl 10 ställer vi alla upp fräscha, nyduschade och väldoftande på scenkanten, för då är det dags att repetera ett nummer som involverar absolut hela allihopa.

Tills dess, må så gott!
Hilsen Eli

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela