Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2009-02-14 Alla Hjärtans Dag :-)

Publicerad 2009-02-14 20:38:49 i Allmänt,

En dag i Hjärtats tecken: geléhjärtan, chockladhjärtan och vaniljhjärtan. Dagens repetition var förlagt till Kvarnbergsskolan eftersom aulan var upptagen. Det är något konstigt med Kvarnberga. Lokalen suger liksom all energi ur kroppen och av erfarenhet vet vi att det behövs mycket godis för att repa där....

Idag gick vi djupt in i de tre största scenerna. Regissör'n filmade oss och vi fick se oss själva. Nyttigt! Och kul. Mycket måste tajmas och sättas så vi inte tappar i tempo. Om någon kommer ihåg Jullogistiken från förra året så vet ni vad jag talar om. Det som ser enkelt ut, är i verkligheten mycket svårt. Kvarnbergsskolan till trots - det känns som att vi fick gjort en hel del idag hur som helst. 

Efteråt åkte vi till förrådet för att plocka på oss kläder och rekvisita. Så många minnen som dyker upp där inne! Där hittar man Kärringarnas stavar, skidor och strippstång, finalklänningarna som gjorde alla tjejerna på smällen förra året, de rosa Foppa-tofflorna som gav Mathias ångest både på och utanför scen, Mats' Elvis-skjorta från Bantningsakuten SUG, Ingrids "Äntligen-göra-nåt-själva"-disk, Grodan, Råttan, ett lass tomma bag-in-box'er (OBS - endast använt i rekvisitasyfte) och mycket mycket mer. Vi slepte med oss flera säckar, förmodligen kommer vi bara använda en tiondel.

Imorgon kommer orkestern, ska bli kul!

Ha en härlig Alla Hjärtans Afton - en ros från mig till er alla!

Hilsen Eli :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela