Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2009-02-28 Teknikprogrammering

Publicerad 2009-02-28 23:36:53 i Allmänt,

Här sitter jag och mumsar pizzarester medan jag filosoferar över dagen som gått. För att vara ett första teknikrep gick det faktiskt otroligt smidigt! Speciellt första akten, som vi gick grundigt igenom i torsdags. På första teknikrep blir det mycket vänta och ta om eftersom ljud och ljus ska få sina stick så rätt mick går på i rätt tid, ljudeffekter kommer på rätt ställe och rätt spot hamnar på rätt knott. Alla övergångar och scenbyten tajmas. En eloge till Annelie och Morris som sliter som djur bakom scen för att få allt på plats i tid!
 
Teknikrep är alltid spännande, för då hör vi varann i högtalarna för första gången. Då hörs det vem som inte kan texten, så lite pirrigt är det alltid. Men framför allt superkul! Mycket tack vare våra rutinerade ljud- och ljus-killar som är minst lika laddade som oss som står på scen.

Enligt Huddingerevyns traditioner betyder teknikrep pizza. Eftersom vi alltid håller på länge (idag kl 10-22) har vi gemensam middag. Rolle vår Producent/Kassör/Barchef/Fixafixa fixar pizza till alla medan vi jobbar. Mums! STORA är dom. Så det blev som sagt en hel del över.

Nu ser jag fram emot morgondagen. Då ska vi gå djupare in i andra akten.

Sov gott!
Hilsen Eli

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela