Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2009-01-26 PR

Publicerad 2009-01-26 21:34:55 i Allmänt,

Nu har jag haft kontakt med Christer som ansvarar för Huddingerevyns PR, programblad och hemsida. Han är klar med repetitionerna i Trosarevyn nu och föreställningen går för fulla hus och stormande jubel. Kul!

Därmed har han mer tid att fixa & trixa med våran hemsida och vårt PR-material. Han har bl.a. precis gjort klart en reklamfolder som ska skickas ut till alla HUGE-bor. Under vecka 6 kommer han och tar kort på ensemblen så vi får färska fejs på hemsidan.

Två helger i december stod vi enligt gammal tradition i Huddinge Centrum och sålde lotter för revyn. Första priset var revybiljetter inklusive revybuffé. Stort grattis till alla lyckliga vinnare! Maten levereras som vanligt av Villa Rosen och det är alltid smarrigt värre. Revymeny'n presenteras på hemsidan inom kort, och som det ser ut idag blir det italiensk buffé. Ser redan fram till premiären då vi i ensemblen får smaka.... :-)))

Hadet!
Eli

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela