Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2009-01-31 Hopp

Publicerad 2009-01-31 18:08:39 i Allmänt,

I dag inledde vi med tre timmars dans. Det gick bättre än förväntat faktisk! Jag tror jag nu har hittat ett sätt att ta mig igenom finalen utan varaktiga skador på kropp och själ, så nog finns det hopp om livet. Hopp finns det även i öppningsnumret. Efter den här säsongen kommer vi vara spänstigaste revyn i hela Sverige.

Efter dansen blev det lunch innan regissör'n kom med repschema. Vi gick igenom alla nummer i en möjlig ordning. Första akten blev ungefär 40 minuter och andra akten 30, så det är bara att skriva på. Ett par nummer till är på gång och så finns det ju att köpa förstås. Fast vi i Huddingerevyn brukar skriva det mesta själva.

Våran nya kostymör kom och tittade på medan hon noterade ivrigt i sin designerbok. Hennes fulla namn är Suzanne(med Zeta)Aranki. (Om du läser detta Christer, kan du kanske lägga in det på hemsidan? Efter att ni har festat klart i Trosarevyn ikväll såklart - ni har ju final!)

Nu är det lördag och kvällen är ung!
Hörs i morgon,
Hilsen Eli

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela