Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2009-01-19 Fallet är Fritt!

Publicerad 2009-01-19 11:07:48 i Allmänt,

Hej!

Äntligen är 2009 här och Huddingerevyns repetitioner av Fritt Fall är igång för fullt (ja, det vill säga, vi repeterar det material vi har skrivit så långt, eh.....vilket är en akt ungefär....) så får vi se vad mera vi kan komma på. Så långt ser det ut till att det blir en musikal  - varför är det mycket lättare att skriva sångnummer??

Aaaanyway, vi har fått lite ändringar i ensemblen. Li, Mathias och Mats kan tyvärr inte vara med på scen i år och vi tackar för insatsen så långt samt många roliga inslag. Christer har startat revy i Trosa och i skrivande stund är det osäkert om han också kan vara med, men vi håller fingrarna. Dessa fantastiska personer ersätts av rutinerade Jane Falkenborg-Dahlman från Sollentunarevyn samt gamla godingen Jocke Norberg som var med för två år sedan. Välkomna i gänget!

Efter helgens repetitioner har vi nu gått igenom allt material och ser att vi måste skriva flera rena talnummer. Och skynda, skynda, premiären är 6 mars. 

Därför avslutar jag med detta för att kasta mig över textförfattarearbetet.
NU ÄR VI PÅ GÅNG!

Vid tangenterna,
Eli Grönhaug
(som pga lättare språkförvirring skriver lite fel ibland. Jeg er jo egentlig norsk)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela