Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2009-03-04 Genrep 2

Publicerad 2009-03-05 00:46:46 i Allmänt,

Idag körde vi i "full mundur" som vi säger i Norge, dvs med smink och hela köret. Jag HATAR smink! Det började såklart trassla redan vid lösögonfranspåsättningen. Varför måste man sminka sig, vad tusan hände med "skönheten kommer inifrån"?? Suck kära Publik, ni skulle bara veta hur vi lider för er skull. Vi svettas, kämpar, stressar, klämmer in oss i för tighta skor och obekväma kläder, har peruker som kliar, myggtejp som efter varje föreställning måste ryckas loss med våld från hud och hår (går åt ungefär en halv skalp varje gång - min frissa fick en smärre chock idag), får aldrig vara sjuka (och är vi det, är det bara att mumsa piller tills man klarar av att stå på benen), irrar runt som hysteriska nervvrak med tunnelseende i kulisserna och undrar ofta VARFÖR gör man det här???

Och nu vore det ju jättekul om jag hade ett bra svar på den frågan.....

OK, låt oss säga så här: Om bara en endaste trevlig (och intelligent!) själ där ute i den mörka salongen tillåter sig ett pyttelitet försynt fniss på rätt ställe så glömmer man allt jag beskrev ovan. När publiken dessutom trampar och klappar känns det ännu bättre! Men om man inte hör ett ljud ifrån salongen, då förblir frågan obesvarat. Kära Publik, ni anar inte vilken makt ni har över oss! Om ni får oss att glömma skoskav och franstrassel, lovar vi att ge er en afton ni sent ska glömma.

Så hur gick det för oss ikväll? Med tanke på att en generalrepetition ska gå dåligt, så gick det väl hyfsat. Vi gjorde ingen skandaler, men definitivt ingen höjdarshow. Vi är nu mycket laddade inför premiären och sugna på att tästa Fritt Fall på premiärpubliken.
 
Vi hörs igen på fredag och då är det SHOWTIME!!!!!!!
Hilsen Eli

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela