Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2009-03-15 Sköna söndag?

Publicerad 2009-03-15 19:19:42 i Allmänt,

Jahapp, så har man genomfört applådtacket med halva rumpan bar. Graciös som en svan (inbillar man sig) glider man fram till scenkanten och tar emot publikens jubel och vips så tar man död på alla illusioner om elegans när man vänder sig om och blottar rumpa, strumpa och hela myggdosan.  Jag har som sagt ett avancerat ombyteskör mot slutet där mycket ska på i en enorm fart för att sen skalas av och idag skalade jag visst av lite för mycket. Jag ser morgondagens rubriker: Revyartist moonar skräckslagen publik i Huddinge.

Dagens matiné höll nästan på att bli en utomhusföreställning. Pga datorfel på det elektroniska låset gick det inte att komma in i aulan, så vi fick ringa vaktbolaget. I nästan en timme stod ett huttrande revygäng utanför sceningången och då vi äntligen blev insläppta var det bara att kasta runt puderkvasten och kleta smink så det stod härligt till. Sen hade vi historiens effektivaste uppsjungning och preparering för första akten. Det gick otroligt nog bra och vi hann börja i tid.

Gårdagens föreställning gick också bra. Det börjar bli lite mer rutin nu. De snabba ombyterna går allt snabbare och föreställningen blir tightare. Man vet när man ska hålla höger i trappan för att inte krocka med nästa person och man har bättre koll på rekvisitan.

Nu blir det vila till onsdag och det är bra! Både Fredrik och jag har problem med rösten, och det blir inte bättre av att vi skriker ihjäl oss i vansinnesduetten precis. Dricker flera liter te med honung och citron bakom scenen, men ändå är det svårt att kontrollera de höga tonerna. Jaja som sagt, vila tills på onsdag gör nog susen.

Vi hörs!
Hilsen Eli

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela