Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2009-03-25 Två kvar

Publicerad 2009-03-25 23:21:48 i Allmänt,

Ännu en föreställning är över. Ikväll var det en sån där jättetyst publik igen. Då tänker vi där bakom "förlåt, har vi varit dumma, det var inte meningen!". Men enligt Pappa och Kari som satt i publiken idag var det en supertrevlig stämning och folk klappade och skrattade. Det är bara vi där uppe som hör dåligt, helt enkelt. Hörapparat till nästa år - måste fixa.

Efteråt tog jag pendeln hem med Pappa. Med stora blommor i famnen och sminkad som uppblåsbara Barbara fick jag tåla en del konstiga blickar. Det är bara att göra som Silvia: le och vinka!

Nu är det bara två kvar. På fredag blir vi filmade och Snälla, Snälla, Snälla, Snällaaaaaaa kom och klappa, skratta, klappa, skrattaaaaaaaa, vi behöver dig..... Kom och var den bästa publiken som nånsin har satt sina ben i vår salong!!! Vi behöver riktigt drag så filmen blir bra. Och vem vet, kanske just DITT skratt blir världsberömt eftersom det kommer fastna på vår film som ses av miljoner revyälskare över hela jordklotet.

Du kan väl i varje fall sova på saken. Det ska jag göra.
God natt!
Hilsen Eli ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela