Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2009-03-28 FINAL!

Publicerad 2009-03-30 03:35:53 i Allmänt,

Vilken afton! Alla var extra på hugget inför sista föreställningen. Man undrar alltid vad dom andra i ensemblen ska hitta på för bus, så man är aldrig riktigt trygg i en final. Allt kan hända och då gäller det att hålla masken så inte publiken märker något. Och vår superhärliga finalpublik fick nog lite extra bonusmaterial...

I tjejernas pianolåt "Pilla på pianot" blev det extra drag då killarna kom in och dansade bakom oss. Vi forstod först inte varför publiken klappade så entusiastiskt och tänkte shit va vi är bra idag, men så var det altså killarnas förtjänst...
 
I "Bond söker fru" körde Fredrik fullständigt sin egen show som Bonds stylist Q och den lååååånga sketchen blev nog en del minuter längre än vanligt. Då han var klar hade Bond en stor kladd hårmousse uppe på skallen (som Q sa: är du från London? Well, nu ser du ut som en irish coffee). Det var svårt att hålla sig för skratt när man kom inn som Bond-brud sen, men det var bara att improvisera med.

I vansinnesduetten Agia Napa hade min kära date Fredrik pyntat sig lite extra med blommor i sitt hår, och jag tog några extra toner (läs: skrik). Det har varit vansinnigt kul att göra vansinnesduetten. Inte minst därför att musiken är så vacker - "Barcelona" av Freddie Mercury. Ingen enkel låt precis, så tusen tack Fredrik för att du orkade göra den med mig!!!

I kylskåpet väntade godsaker som sprättades direkt tonerna till finalsången hade tystnat. (Oh, who am I kidding - vi kan ha smakat lite på Bosses punch innan sista numret också ;-)





Eva och Ingrid i pausen innan andra akten och sista tigerjakten. Killarna hade finalen i ära äkta öl med i bastun. Klart dom ska ha en bärs. Innan sista vers - SKÅL!


Från vänster: Ingrid som Bondbrud 2, Eva alias Grevinnan, jag som pilsk charterdiva


Efteråt var buffén dukat och klar på Villa Rosen där vi festade till småtimmarna. Här ser vi Fredrik kasta sig in i tigerjakten, eller Jaga Vilt, som numret hette i programmet. Vi fick köra den som extranummer för våra gäster.
 

Från vänster ser vi här våra trevliga medhjälpare i garderoben Jens och Elin, Annelie våran klippa bakom scenen och Thomas - Kungen av Ljus & Ljuvlig peppa-peppa. Stort tack för att ni finns!!!

Jag med vår hjälte som kom in som en räddare i sista minuten och hjälpte Annelie bakom scenen. TUSEN TACK MICKE!!


F.v.: Jocke, Eva, Fredrik
Jocke har för övrigt pendlat ihärdigt mellan revy och Villa Rosen i hela revyperioden. Många långa och hårda arbetspass har det blivit, men ändå har han glittrat på scenen. Bra jobbat!


Jag minglar med Jockes syrra Cattis, som också driver Villa Rosen tillsammans med Jocke och The Man Himself Anders till höger. Jag kan inte säga det för ofta: Villa Rosen har supergod mat och supertrevlig personal!


Till alla i publiken och hela revyfamiljen: Tack för i år!!  



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela