Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2009-11-19 Nu, du!

Publicerad 2009-11-19 23:06:05 i Allmänt,

Veckan inleddes med möte i marknadsföringsgruppen i måndags. Vi diskuterade diverse utskick, nya kontakter och målgrupper samt planerade inför kommande events. Vi ska till exempel mingla bland företagare, charmera pensionärer, ha julmys i Huddinge Centrum 2. och 3. advent som vi brukar varje år fast i år kanske med en liten extra touch och dessutom ha en tävling där du kan vinna biljetter till föreställningarna. Håll koll på hemsidan!

Ikväll kom jag precis hem från spåningsträff med ensemblen, och nu händer det grejer. Först läste vi en ny sketch som Ingrid har skrivit, sjöng öppningslåten och hon berättade om et par nummer till som är på G. Kul! Sen testade vi en sång jag skrivit och den ska nog funka den med.

Men så tog Nya Killen Kompare över fullständigt och han visade sig vara en riktigt pervers krumelur. Han har nummer & vansinne nog att köra en hel revy ensam, så det här ska bli intressant... Till och med JAG skrattade! Consider yourselves warned, good people!

På måndag har vi möte i Styrelsen igen, och nästa spåningsträff blir torsdag om 2 veckor, närmare bestemt den 3/12. Vi hörs innan dess, såklart.

Ha det så lenge!
Hilsen Eli
Huddingerevyn

Kommentarer

Postat av: Inger

Publicerad 2009-11-22 22:39:50

Synd att ni miste Jane men Kompare verkar vara en kul ersättare! Lycka till med allt arbete inför 15-årsjubileumet! Jag kommer såklart och tittar vad det lider...



Inger

Postat av: Eli

Publicerad 2009-11-23 16:37:10

Takk skal du ha Inger! Javisst er det trist at Jane ikke er med, men Thomas the Maniac skal nok få liv i salongen han også. Og så gleder vi oss skikkelig til å bli byxmyndiga såklart. Ha det bra til vi ses!

Hilsen Eli

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela