Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2009-11-23 Styrelsemöte

Publicerad 2009-11-23 23:57:17 i Allmänt,

Nyss hemkommen god och mätt från styrelsemöte hemma hos Ing-Britt som som vanligt hade gjort värsta galamiddagen. Orden "gör det så enkelt som möjligt" har aldrig betytt mycket för Ing-Britt, som faktisk nästan har varit med i programmet Halv Åtta Hos Mig och dessutom varje år gör sin egen Nobelmiddag den 10. december.

Anyway, mättare än Tomten på Julafton diskuterade vi ekonomi, kläder, ljud & ljus, scenografi och de idéer vi har hatt uppe (återvinna gamla favoriter eller bygga nytt, typ), Rolle rapporterade från senaste marknadsföringsmötet, det ständiga förslaget om att trycka upp jackor med Huddingerevyns logga kom upp igen och vi får se om det händer något den här gången. (Något säger mig att vi kommer ha samma diskussion vid vårt 30-årsjubileum.....).

Så får vi se vad vi hittar på 2. och 3. advent när vi ska ha stånd i Huddinge C. (Ja! Vi ska ha stånd och vi har tillstånd för det).

Tjingeling, som de säger i syd!

Hilsen Eli ;-) 

http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=176080539147&ref=ts

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela