Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2009-10-09 Spåning & förråd

Publicerad 2009-10-09 18:12:18 i Allmänt,

Nu är våra torsdagscirklar igång! Igår möttes ensemblen på ABF i Huddinge och spånade vidare på 15-årsjubileumsrevyn. Våran regissör var inte där, men han kommer 22/10 och då med ett nytt scenmedlem som vi alla ser fram emot att träffa. Enligt Robban (altså regissör'n) är han en gycklare (!) och borde passa bra in i gruppen.

Då blir vi isåfall 5 killar och 5 tjejer - en perfekt mix! Det var precis så det var för 2 år sedan i Bag In Box, som är min favorit bland de uppsättningar jag själv har medverkat i. Förra året var det bara 3 killar (men vilka killar sen!).

Aaanyway. Vi bestämde att vi ska fotas till hemsidan och affischen torsdag 22/10, så vi åkte till förrådet för att plocka på oss lite grejer.

 

Jocke var osäker på om hatten passade, så Ingrid ilade till för att hjälpa.


 

 Eva försökte hitta killarnas glittriga flugor. Bosse önskade han hade hår.


    
Enligt Jocke är cowboyhattar in i år. Till höger: Jackson 105 flashback.



 

Till vänster: Lite skor och kärringarnas skidor. Till höger: Tummen upp för Bravida!

Bara som ett bittelitet apropos till slut: såg precis "Styrelsen" på YouTube. Har bara hört talas om det numret eftersom jag inte var med i revyn då, men fan bra!!

C ya,
Hilsen Eli
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela