Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2009-10-22 Fotografering och plussminus en

Publicerad 2009-10-23 00:02:58 i Allmänt,

Idag fick vi pluss en och minus en annan i ensemblen. Först fick vi beskedet att våran Jane tyvärr hoppar av revyn. Tack för din insats som bla. Silvia förra året, Jane! Och Soooolittalittasoooolittalej - en text jag ärlig talat aldrig hade trott skulle funka hos oss, tack för att du orkade! 

Så kom Regissör'n med nytilskottet - gycklaren Thomas (är han en Thomas eller en Tomas? Vi återkommer. Han har säkert ett efternamn också.).

Så här ser han ut i alla fall:
   
En glad gutt - välkommen Thomas/Tomas! Till höger: Ing-Britt var som vanligt aningen stressad, men hann hälsa mellan läppstiftsgegga och mascarapåkastning. 

Nio på scen och för första gången i den här revyns historia fler killar än tjejer, eller...? Då trollade Fredrik fram en kusin från Finland på sång, gitarr & sauna, så balansen är återskapad och vi kör favoritformationen 5-5 i ett offensivt lustspel. Kusinportrett Kommer. Kanske även Kusinen har ett namn.

Snart dags för fotografering och ombyte. Nedan diskuterar Robert och Christer affischen och Bosse fixar Jockes fluga.
(Kuriosa: Affischen är tryckt i färger som garanterar färgblindfria salonger, då ingen genuint färgblind person med respekt för sin färgblindhet kan läsa texten.)


         
Glitter & Glamour    Glitter & John Wayne     Glitter & .....Gary Glitter...? 



Glitter & Glamour. Jeg hade i alla fall glimten i ögat.... (ställ om till red eye reduction - kom ihåg)

Så redovisade vi våra idéer från spåningshelgen för regissör'n, sjöng igenom öppningslåten og läste en superrolig sketch Ingrid hade skrivit. Bosse skrattade så han blev alldeles röd i fejset och regissör'n gnuggade sina händer... Bra! (Tur NÅGON skriver...)



Vi smakade även på finallåten, eller dvs. första utkast. Får se hur många versioner jag hinner göra innan premiären...

Där ser man. Nästan 12 minuter skrivet material, bara  lite över 1 timme och 48 minuter kvar.... Snart dags att sprätta champagnen (OBS! Sarkasm).

Nästa träff är 5/11, men jag kan inte komma då (ska på en liten lyxresa till Paris, mais oui, brie!) så vad som händer då vet bara de som går dit. Jag skriver förmodligen något ändå, lägger opp lite flera bilder samt rapport från styrelsemötet vi har nu på måndag 26/10.

Nå tar jeg kvelden, må jo sove litt innimellom også.
Godnatt!
Hilsen Eli

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela