Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2009-09-29 Årsmöte

Publicerad 2009-09-29 23:31:20 i Allmänt,

Kl 19 samlades Huddingerevyns medlemmar på ABF i Huddinge för den årliga genomgången av året som gått samt val av styrelse för kommande 2-årsperiod.

Allt var i sin ordning (förutom att Fredrik kom sent och Ing-Britt hade tandvärk stackars liten) och så här såg Dagordningen ut:



Spännande värre eller hur. Verksamhetsberättelsen godkändes och budgeten presenterades (voine-voine-voine, som de säger i Piteå). Kanelbullarna var långt bättre än årets resultat, det kan man lugnt konstatera.

Konklusionen blev i alla fall at det måste en kraftig intäktsökning till för att vi ska kunna överleva. Det är vinn eller försvinn som gäller för oss nu. Vårt 15-årsjubileum kan bli Huddingerevyns sista föreställning om vi inte lyckas byta färg på de röda siffrorna.

Först av allt är vi tvungna att höja biljettpriserna. Efter att ha talat med andra revyer kan vi egentligen göra det med gott samvete - de flesta tar betalt nästan dubbelt så mycket som oss.

Sen planerar vi ett aggressivt marknadsföringspaket i år så håll koll på närstående telefonstolper och anslagstavlan på Ica... (OBS! Ett skämt. Vi har faktiskt riktiga planer). Vi gör som politikerna - går husbesök och läser ändlösa monologer i folks hus och hem.

Vi kommer dessutom snart till en Facebook nära dig! Jag säger till när det är klart och då är det ditt jobb att kasta dig in och bli vår vän. Mysigt!

Sen tänkte vi ringa Anna Anka och be henne i nästa episode tala lite varmt om de intelligenta texterna vi skriver i Huddingerevyn, så att vi även får anhängare från andra delar av Sverige än bara radiusen på 300 meter runt aulan. Det ska nog göra PR-susen.

Lite kul till slut: Vi bytte titel på Jubileumsrevyn 2010. Och därmed blir vårt tema inget tema alls så nästa år kan vadsomhelst hända!! 

Med dessa vackra bilder av församlingen (som tydligt präglas av att vara på årsmöte) säger jag härmed godnatt. Jo, en ting till: Nu är hösten här och från och med nu startar våra höstspånarplaneringskrivarcirklar varannan torsdag fram till jul. Sen börjar allvaret.... JIPPI!! 

Hilsen Eli



OK, inte alla var riktigt nöjda med sitt porträtt så jag tog ett kort till:



Så där ja. Mycket bättre.



 




 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela