Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2010-08-03 Snart Revy-SM!

Publicerad 2010-08-03 23:27:52 i Allmänt,

På torsdag 5/8 åker Huddingerevyn till Eskilstuna för att umgås med Sveriges revy-elit i dagarna fyra. Det är ett revyernas svar på Roskildefestivalen där man träffas, minglar, går på seminarier, utväxlar idéer, köper och säljer revynummer och helt enkelt bara hänger med härliga människor som har samma intressen som en själv.

Revy-SM arrangeras av revyernas riksförbund LIS - Lokalrevyer i Sverige. Riksdagen inleds med stor parad för alla anmälda revygrupper och sen blir det invigning med tal, underhållning och utdelning av bl.a. Bosse Parneviks stipendium.

LIS har 30-årsjubileum i år och det ska firas förstås. Jubileet är även tema för paraden, där bästa utklädsel vinner heder, ära och...eh....kläder...? Ja i alla fall skulle det vara kul att vinna nångång..... Vi har varje år, i samma extremoptimistiska anda som Tv-sporten inför varje fotbolls-VM, klätt upp oss i hopp om at kamma hem priset men aldrig riktigt nått ända fram. Ibland har vi hittat rätt, ibland har det blivit lite fel.....

Som på den här bilden från 2007 i Motala då vi hade missat att paradens tema var vatten och kom som grottmänniskor....och fick lite svårt att svara pressen då de frågade hur vi hade tänkt. Förstapriset gick till nåt konstigt skaldjur förstås. Men förstasidan tog Huddingerevyn!  


  


Gräddan på moset är själva Revymästerskapet, där utvalda revygrupper tävlar i bästa monolog, sketch, sång, dans och lokala nummer. Ska bli kul att se vad alla har hittat på i år!

Vi blir ett gäng på 10 som åker från Huddingerevyn till revy-SM i Eskilstuna och det ser vi alla fram emot. Det här är årets höjdpunkt, så Eskilstuna watch out här kommer vi!!

Jag kommer självklart med full rapport efter helgen. Då blir det lite mingelbilder & diverse rapporter. Nu håller vi tummarna för våra tävlande revykollegor. Heja heja heja!!

Hörs efter helgen,
Hilsen Eli Grönhaug, Huddingerevyn


Huddingerevyn på Facebook

För mer information kolla LIS' hemsida:
LIS

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela