Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2010-01-06 Kollationering

Publicerad 2010-01-06 20:41:25 i Allmänt,

Nu är vi i gång på riktigt! Nästa lediga helg blir i april...

Vi samlades kl 12 på scenen i aulan. Det började med att regissör'n sorterade texter. Eller nej, det började med att Bosse satte på kaffe. SEN sorterade regissör'n texter.


Robert Pukitis the Director

Så kastade vi oss över materialet. Vi öppnade som alltid med öppningslåten (vad annars). Lasse Kapellmästare har fixat arr på CD och det blir klämmigt värre. En riktigt glad-låt!

Så sjöng vi finalen. Den satt också som en smäck och jag kunde torka svätten. Puh! Vart lite orolig efter att vi sjöng den utan musik i höstas, men nu blir det rock & rulle. Hell yeah!

Jag filmade (Spielberg is my middle name) en mini-dokumentar om oss, ja förutom om Eva som inte var med i dag. Filmen ser du om du går med som vår vän på Facebook:

http://www.facebook.com/group.php?gid=176080539147

Vi läste & sjöng & läste & sjöng & läste å sjöng i timmarna 3 och en halv. Då hade vi fortfarande inte kommit igenom allt, så det här ser mycket lovande ut.

Mycket skratt blev det :-)

Dagen avslutades nästan som den började, dvs med att Bosse krossade kaffekannan. Hur ska detta gå? Måste vi börja dricka TE??!? Fortsättning följer....

Nästa träff är på lördag då vi ska vara på plats i aulan kl 09.45 prick. OBS! Gäller även Fredrik.

Hörs då,
Hilsen Eli


F.v.: Fredriks ben, Sarah Designer & Kostymör (som noterade ivrigt i Kreativa Boken), Robert, Thomas.


F.v.: Christer, Ingbritt, Fredrik, Sarah.


Oj, vad vi koncentrerade oss mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela