Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2010-01-10 Första repetitionshelgen

Publicerad 2010-01-10 16:54:25 i Allmänt,

To be or not to be a revyartist. That's the question. Ska man verkligen orka lägga varje minut av sin fritid på det här? Just nu känns det vääääääääldigt långt till april och första lediga helg.

Lördagen började som den brukar, dvs. med att Bosse satte på kaffe i den nya kannan han hade fixat. Efter onsdagens avslutningsaktivitet ("Kast med Kraftig Kaffekanna") vart vi lite oroliga för att vi skulle få dricka te resten av säsongen, men det löste sig ju bra. Kaffe är trots alt för Huddingerevyn vad läppstift är för Maria_Montazami (klicka på länken).

Regissören hade redan akterna klara och vi började med genomdrag av första akten lördagen och andra akten söndagen. De flesta nummer är spikade och det blir mycket för publiken att skratta åt.

Sen passade marknadsföringsgruppen på att ta ett avstämningsmöte idag för att se hur vi ligger till. Ser bra ut, och bokningarna tickar in på hemsidan.

Nog om det. Jag vill nu gå ut med en stark varning till revykollegor i hela Sverige. Det visar sig nämligen att det betyder OTUR att kalla sig textförfattare! Jag var kaxig nog att göra det förra året och straffades genast med total skrivkramp. I årets föreställning har jag därför bara skrivit tre nummer. Jag ber så ödmjukast till den Höga (och jättesnygga, jättevackra, väldoftande - blink, blink, flörta, flörta) Texförfattareguden om förlåtelse. Det ska aldrig hända igen.

Killarna har utnyttjat detta och resultatet är en föreställning med grabbhumor och övervikt av manliga roller. (Än så länge.) Memo to Self: Byta kön till nästa år.

Torsdag är nästa repetition. Ha en fin vecka!
Hilsen Eli
Länk till Huddingerevyn på Facebook:
http://www.facebook.com


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela