Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2010-01-24 Musik & Rytmik

Publicerad 2010-01-24 19:38:38 i Allmänt,

Idag fick vi besök av Kreti & Pleti. Först kom Sarah Söm och mätte tjejerna både på in-, ut- och fetsidan i värsta Project Runaway-stil. Hon mätte oss på ställen vi inte ens visste det gick att ha kläder så i år ser det ut till att även strumporna blir figursydda.

Så kom Lasse Kamelpestare, eller Kapellmästare som han brukar kalla sig eller var det tvärtom. Han gick i alla fall igenom den musikaliska biten för att anpassa tonarter. Som vanligt på den här tiden gråter vi blod och vill sänka sänka sänka men det är inte Lasses första år i gamet så han vet att vi kommer gråta lika mycket blod för att höja höja höja ju närmare premiären vi kommer och vi har sjungit upp det otränade magstödet som vilar i sitt plufsiga sommarfläsk utanför revysäsongen.

Så kom Anna Koreograf och satte öppningsdansen på null komma svisj så nu är vi nästan klara att köra. Lite kläder på det där, bara.

Så fick jag höra att Bosses dotter har gjort ett enormt jobb med att fixa sponsorkontrakt. TUSEN TACK!! Vi behöver all hjälp vi kan få så det uppskattas verkligen!

Så fick jag höra att det var ok å gå hem, så det gjorde jag.

Hörs på torsdag,
ha en fin uke!
Hilsen Eli

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela