Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2010-03-14 Va, snart halvvägs?

Publicerad 2010-03-14 21:48:15 i Allmänt,

Idag hade jag kul!! För första gången hittils gick jag på scenen utan massa jobb, stress och privatliv i huvudet. Där fanns bara lusten att möta publiken och där satt dom ju!

Tiden går så fort! Nu är vi snart halvvägs och so far so good. Inga stora missar hittils bankibordet (skrockfulla är vi dock - jag skulle kunna skriva en hel bok om hur vi värmer upp på eksakt samma sätt varje gång innan föreställningen, sparkar varann, hur man paniskt och automatiskt kollar dubbelkollar och trippelkollar att alla kläder hänger i ordning, vem som tejpar vem bakom örat, vem som går i vilken ordning upp för trappan innan öppningsnumret, vad Ingbritt MÅSTE avsluta uppsjungningen med, vem som inte kan sjunga utan sina lucky kalsonger etc etc).

Några "incidenter" så långt:
Efter öppningslåten ska de 3 urpsrungliga medlemmarna i ensemblen stå kvar på scenen för att köra sin jubileums-rap. Bosse glömde dock detta en gång och rusade ut efter oss andra och Annelie vår inspicient fikk jaga honom in på scenen igen. Gode Bosse avslutade också Nyheterna ungefär halvvägs vid ett tillfälle, men det räddade Ingrid snyggt så publiken även fick höra den andra halvan av sketchen. Dessutom all heder till Annelie, som by the way igår tappade slottet till kungaskethen i golvet så det lät som om hela kåken rasade, för i förrgår då hon och Christer inte fick barnvakt genomförde hon hela sitt bakom-scenen-race med Josefine på armen. Och heder till Christer, som samma dag fick akuta magbesvär och höll på att svimma strax innan Gudrun-sketchen. Men det var det ingen i salongen som såg!

Nu vilar vi ett par dagar och ser fram till att möta onsdagspubliken!
Ha en skön start på veckan,
Hilsen Eli Grönhaug
Huddingerevyn

Till Huddingerevyns hemsida


Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-03-15 20:30:48

Nu testar jag! Fick höra att det inte går att skriva kommentarer här, men tror kanske jag har fixat det nu? Om du läser detta är det m.a.o. ok.

Postat av: Eli

Publicerad 2010-03-15 20:31:20

WOW funka direkt :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela