Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2010-03-17 Halvvägs

Publicerad 2010-03-18 06:04:53 i Allmänt,

Alla borde få uppleva hur det är att sminka sig till det oigenkännbara, hoppa i konstiga kläder, kliva ut på en scen inför hundratals människor man inte känner, sjunga en sång man har skrivit själv och sedan bli omkramat av folk man aldrig har träffat som bara kommer fram för att tacka och säga att de gillade sången. Varför går jag inte ut i publiken oftare?? Och som jag glömde säga till er som kom fram igår - det är ju jag som ska tacka fattar ni väl!! Tusen tack!

Igår gick publiken under kategorin "tyst & mysig" och regissör'n var nere och skällde i logen i pausen och sa vi inte skulle låta det stressa oss utan "lita på att dom trivs och vänta in varann, ta inte i så där krampaktigt och jadda jadda jadda". Vet inte om han var nöjd efter andra akten, men jag var det i alla fall. Och det till trots för att ångestmonologen verkade tre gånger så tyst och lång som vanligt, men med desto större applåd på slutet. Konstigt! Man tror inte man har någon med sig, men regissör'n hade ju rätt. Ni var med!

Sen hade vi besök av revykollegor vi brukar träffa på revy-SM, det är alltid trevligt med besök så tack för att ni kom!

Fredag ska vi enligt rykterna filmas, så då behöver vi Världens Bästa Publik eftersom vi alla då normalt blir stela och vimsiga och okoncentrerade och bara stirrar på kameran i stället för att komma ihåg texter, så då kan alt ske.... Men kommer ni och klappar och tjoar kanske vi glömmer kameran och fokuserar på er istället, det vore väl toppen ;-)
Och vem vet, ni kanske fastnar på vår film? Bakifrån visserligen, men... Med ett gott skratt kommer du höras i alla fall.

Vi hörs till helgen!

Hej så länge,
Hilsen Eli




Stjärnkockarna förbereder kvällens duell.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela