Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2011-04-01 Bilderna du inte fick se

Publicerad 2011-04-01 22:18:42 i Allmänt,


Flinten har kommit!! Jocke testar Fredrik Reinfeldt-frisyren han hade beställt til Soffliggaren.


Till Provanställningen (som försiggick i en lite fiiinare möbelaffär) fick vi låna Bosses fantastiska vintage-lampa från 60-talet. En dyr skönhet som vi var livrädda för att skada under bärandet in och ut på scenen i press & stress-scenbytena mellan numren. Men vi klarade det utan synliga fel... (eh..tror jag...? Bosse...?)


Årning å reda å löning på freda (fast löningen bestod av gratis Ramlösa utan kolsyra som gick ut på datum i augusti 2009. Så är det i en ideell förening utan kapital). På väggen sitter körschemat klart så man vet när man ska in och ut och under står lådan med alla mickrofonsändarna där det är en fördel att plocka den med sitt eget namn på. En gång tog Ingbritt Evas sändare och det upptäcktes som tur var då vi soundcheckade vid uppsjungningen. Ingbritt öppnade truten och ut kom Evas toabesök. Tror hon hade ätit pizza med chili... eller nåt annat starkt. Aaaanyway, misstaget upptäcktes och gjordes aldrig om.


Ingbritt kämpar med scenstrumporna som alla tjejerna har ett hat/kärleks-förhållande till.


Lite kaotisk i logen dagen innan genrepet.
Ingrid och Eva setter sista replikerna i Kärringarna. Det numret, som för övrigt är det mest uppskattade varje år eftersom kärringarna Hilda och Hulda har varit med sen Huddingerevyns grymma barndom, är aldrig klart innan premiären. Det är inte ens klart på finalen. Men nu är det slut för i år så nu är det klart, förstås. Välkommen tillbaka till nya galenskaper nästa år!

  

T.v: Samling på scenen innan genrepet för uppsjungning, soundcheck, repetition av öppning, final, snöflingor och sist men inte minst sparkibaken. Alla revyer har sina rutiner. Hos Huddingerevyn måste vi sjunga vissa sånger, säga vissa ramsor och Ingbritt måste avsluta med att skrika Tjofadderittangrisknu....eh...och just då brukar LjudRolle skruva upp ljudet i hennes mick så att alla får baköverfrisyr haha och sen ställer vi oss i en ring och alla går runden och sparkar varann bak. De senaste åren har sparken i och för sig utveklat sig till rena rama massagesessionen, tack vare Demet som var med i revyn för ett antal år sedan och alltid masserade alla. Skönt, faktiskt! Tack Demet, du är inte glömd :-)
Mitten: Ljud & ljus förbereder kvällen.
T.h: Pizza & Peruker. S(c)enmiddag blirre alltid teknikrepshelgen.



Körschema på första akten. Jag var med i 10 nummer utav 16 (om man bortser från Doris & Doris mellansnack). Det var inte så att det blev tid att sätta sig och fika mellan numren direkt.


Flera bilder från föreställningen och finalfesten kommer imorgon.

Sovgött!
Hilsen Eli Grönhaug
Huddingerevyn

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela