Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2011-04-10 Bilder från finalfesten

Publicerad 2011-04-10 20:53:43 i Allmänt,

Här kommer äntligen bilder från finalfesten!

Direkt efter finalföreställningen samlades alla som har jobbat med Huddingerevyn i år, totalt ca 40 personer. Att göra revy involverar alltså en hel del flera personer än dem du ser på scenen. Det är orkester, scenarbetare, ljud- och ljustekniker, bar- och garderobpersonal, producent, styrelse, sömmerska, frivilliga målare/snickare & fixare, koreograf och inte minst regissören. Har jag glömt någon?

Festlokalen blev som vanligt Huddingeaulans garderob/foajé/bar/korridor med långbord och buffé från ER Catering.





 
Själv hadde jag klätt upp mig för den stora anlädningen. (Lite too much, eller...?)

   
Från vänster: Teknikerbordet. I mitten Världens absolut trevligaste ljustekniker Thomas Tholén. Till höger presenterar Christer kvällens hedersgäst som var LIS' (Lokalrevyer i Sverige) ordförare Stig Josfalk Bergman som kom för att titta på vår föreställning samt dela ut diplom till alla som har jobbat minst 5 år med revyn. Det blev ganska många.... Diplomen var bland annat hedersignerade av Mr Revy Himself - Bosse Parnevik. Det, ni! 

   
Till vänster: Stig Josfalk Bergman håller tal om revyarbetet runt om i Sverige. Mitten: Ingrid och Jocke poserar med sina diplomer.
 

   
Fredriks band Route 78 rockade loss och såg till att ingen kunde sitta still under hela kvällen. Mitten: Fruktkorgar som vi lottar ut på varje föreställning. MUMS!


  
Vänster: Koreograf Lina och Jocke njuter musiken. Mitten: Blev en hel del mat över, så vi tog med på efterfest hos Ingrid så vi hade till frukost. Dagen efter var det nämligen revystädning, rivning av scenen och körning av alla grejer och prylar tillbaka till förrådet. Till höger: Slitna, men nöjda revyare efter att scenen, loger & salong är kliniskt fria för revygrejer. Puha! Vi ses nästa år...

Nästa händelse för Huddingerevyn nu är när resultaten för tävlande bidrag i Revy-SM 2011 kommer i början på mai. Vi har skickat in 2 sånger i år. Så får vi se om vi ska tävla eller titta i Eslöv i augusti.... Vi håller tummarna!

Vi hörs lite här & var och utöver. Vi har bland annat styrelsemöte 18/4 då jag hoppas kassören/producent Rolle kan ge oss en bild av årets resultat. Jag återkommer.

Tills dess - njut våren!
Hilsen Eli Grönhaug
Huddingerevyn  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela