Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2011-04-20 Styrelsemöte och revy-SM

Publicerad 2011-04-20 20:11:25 i Allmänt,


Först av allt - jag hade misförstått angående inskickade nummer till revy-SM. Vi skickade inte 2 utan bara 1 nummer i år och det var Spa-sången med Jocke och Fredde. Vi tävlar mot 40 andra inskickade sånger och av dessa får endast ca 4 vara med i själva tävlingen så önska oss lycka till... För övriga inskickade bidrag och klasser klicka här för LIS hemsida »

Så till styrelsemötet vi hade i måndags hemma hos Hr Ordförande Bosse ute i skogen kring Mariefred och Åkers Styckebruk . Där blev vi serverade en mycket god och alldeles för riklig middag (enligt kapellmästarn får man extra aptit i den friska landeluften så vi åt ju som om det var vår sista dag på jorden). En tupplur efteråt hade suttit fint kan jag meddela, men we were there on a Mission trots allt:

Kassörn drog en rapport om det ekonomiska läget med antal besökande samt ett grövre överslag över årets resultat. Vi diskuterade även det vedvarande problemet med aulans ljudutrustning - som skrivit på bloggen tidigare hadde vi rundgång och buller i de stora högtalarna så fort vi körde ljuset och det går ju inte för sig. Sen tog vi upp lite småttågått annat och satte datum för utvärderingsafton med ensemle och orkester i juni samt förslag till datum för nästa års revyupptakt i september. 

Vi diskuterade dessutom hur vi kan jobba framöver för att få flera besökande. Här behövs en Revylution minsann!

Jag hör av mig när jag vet om vi blir uttagna att tävla i revy-SM. Sen kommer ju snart Årets Rulle, dvs revy-DVD'n från årets finalföreställning. Kan köpas via hemsidan. Rykterna säger att det hela avslutas med en nakenchock...

Njut av vårsolen och Glad Påsk!
Hilsen Eli Grönhaug
Huddingerevyn

Här bor Bosse:

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela