Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2011-08-03 Revy-SM!

Publicerad 2011-08-03 22:45:25 i Allmänt,

Har haft tankarna på lite annat än revy sen finalen av årets föreställning och har därför inte uppdaterat bloggen på ett tag. Man går lite i ide efter en intensiv revyperiod där man repar kvällar och helger genom hela januari och februari för sedan att ge föreställningar genom hela mars.

Men nu är vi redo för revy igen! Det är dags för revy-Sveriges höjpunkt: Den årliga Revyrixdan där de bästa revynumren från året som gått tävlar om den åtråvärda titeln Sveriges Bästa Revynummer 2011.

Revyfesten började i måndags, så vi ligger redan 3 dagar efter, men vi åker med ett proffs bakom ratten, det är Christer som kör så vem vet, vi kanske kör in tiden... ;) Eller satsar på att hinna dit till paraden och invigningen som går av stapeln imorgon, torsdag 4/8. Då utdelas även Bosse Parneviks stipendium av the Man Himself.
Klicka på länken om du vill se programmet i sin helhet:
Nu väntar 4 dagars mingel (dvs efter 6 timmars bilrace söderut längsmed E4 - consider yourselves warned) med Sveriges roligaste folk. Det blir erfarenhetsutväxling, networking, workshops, fest, dans och lattjo balalaika.
Vi ska inte vara med och tävla. Vårt nummer "Spasången" skrivet av Ingrid Jonsson och fremfört av Jocke och Fredrik kom inte med. Jag trodde vi även skickade in Evas sång om kaffeflickan (det borde vi ha gjort!), men altså icke. Inget tävlande betyder desto mera fest & mingel. Hurra!
I nästa vecka lägger jag upp bilder av fluffiga peruker, glitterhattar och fjällande fjäderboas. Ni får titta på bilder från förra året så länge.
God augusti!
Återkommer som sagt nesta vecka med ett sammandrag av revy-SM 2011.
Hilsen Eli Grönhaug
Huddingerevyn

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela