Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2011-02-05 Förkylningsvågen

Publicerad 2011-02-05 21:17:48 i Allmänt,

Man får ju egentligen inte vara borta från rep, men vad göra när allt man säger och gör bara låter atschoo. Man jobbar så tajt ihop i revy så när en person blir sjuk sprider det sig snabbare än rykten om Maddes kärleksaffärer i New York, men vi kämpar på!

I torsdags var det koreografi och hela kvällen gick åt till finallåten (och då kom vi inte ens halvvägs.... hm... nästa år kanske vi ska välja EN låt och inte ett potpurri, låten är ju nästan en hel akt i sig, vilket även den här texten inom parentes verkar vara ojojoj vi setter punkt).

Idag repeterade vi ensemblenumren. Det är en hel del nummer i år där alla eller nästan alla är inne på scenen samtidigt. Roddigt att få till, men regissörn verkade nöjd så slutet gott allt gott (om jag låter luddig är det för att min förkylning inte riktigt har släppt & ja e täppt).

Vi fick även 2 nya nummer som testades och visades. En månad minus en dag till premiären.... men enligt regissörn's peptalk i morse är det no worries för nu är vi in the Age of the Tveksamhet & Ångest, men det är jättenormalt den här tiden på året och vi ligger inte på nåt sätt taskigare till nu än vi gjorde på samma tid i fjol.

Lite tungt på rep idag. Var förkyld, men även lite gravid på höger sida:


Poesi i garaget kan smälta den tuffaste.....


Cattis sufflerade:


Imårrån startar vi med dans kl 10. Hej hå hej hå.... kanske hinner vi igenom hela finalen då...

Nu ska jag se vem som går vidare i Melodifestivalen.
Tjingeling!
Hilsen Eli Grönhaug
Huddingerevyn

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela