Huddingerevyn 1995–2017 Tack för oss

Efter att ha roat Huddinge med omnejd i över 20 år, har vi nu tagit det tunga beslutet att lägga ner Huddinge Teaterförening Rampfeber, känd som Huddingerevyn.

2011-02-13 Det drar ihop sig

Publicerad 2011-02-13 18:56:30 i Allmänt,

Ojojoj mycket nu! Har inte hunnit blogga på en vecka, men i torsdags hade vi dans och genomgång av övergångar, dvs vad som är genomförbart av snabba ombyten etc (och hutrande hottentott, gissa om det blir många snabba ombyten i år!!) och igår hade vi mera dans och rep av sketcher vi inte har repat så mycket hittils och idag kom orkestern.

  

Så att de skulle känna sig riktigt varmt välkomna (och inte bli så ledsna för att vi tänker stänga in dom och hissa upp dom i ett hörn så att vi får bättre dansplats) hade Ingrid skrivit en välkomstsång som vi sjöng, så här såg den ut:
(melodi: Här kommer Ville och Valle och Victor)


 
Alltid kul när orkestern kommer! Då faller alla bitarna på plats, vi ser helheten och dessutom låter ju självklart alla låtar mycket bättre med plinkaplonka till. Ett trumsolo histen & pisten kan ju också vara på sin plats.

Idag höll vi på i timmarna 7. Så lång tid tog det alltså att gå igenom musik till en föreställning på 2 timmar. Koreograf Linas mamma hade bakat kaka till oss så inte blodsockret skulle falla alldeles för långt under dagen. Vi tackar, den var jättegod! Och plötsligt var den liksom typ jätteborta, ba...

Nu gäller det att alla sätter alla texter... Bara två torsdagar och en rephelg kvar, sen kommer tekniken och då måste allt vara klart. Plugga, plugga, plugga.....

Vi hörs nästa vecka!
Hilsen Eli Grönhaug
Huddingerevyn

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela